LifeStyle

Grand Design participa la Expo Casa Mea

Grand Design este producator national de confectii metalice speciale – scari, balustrade, copertine, pasarele, porti si garduri. 

Datorita capacitatii mari de productie putem executa comenzi unicat si in serie de o calitate superioara cu ajutorul personalului bine calificat si dotarile tehnice de ultima generatie.

Executam:

Confectii metalice de orice fel

Mobilier metalic pentru spatii industriale, logistica si birouri: vestiare, fisete, dulap documente, mese, dulapuri si tablouri electrice, birouri, rafturi, banc lucru, carucioare

Mobilier medical: mese inox, carucioare, noptiere, paturi pacienti, suporti aparatura

Mobilier industria alimentara inox: mese de lucru, rafturi, rastele, tavi, cuve, site, jgheaburi, hote, repere inox utilaje, bazine inox

Mobilier telecomunicatii: rackuri, dulapuri, cutii distributie, repere securizari retele in blocuri

Mobilier de gradina, banci, scaune, paturi, copertine, rafturi metalice, rafturi pentru arhiva, rafturi pentru magazine, rafturi pentru depozite.

Mobilier urban si structuri publicitare: banci, garduri, cosuri gunoi, structuri si panouri publicitare, stalpi delimitare, standuri biciclete, adaposturi autobus

Repere debitate si indoite CNC: tabla perforata, profile cu sectiuni diverse, glafuri, cutii postale, carcase, sasie, suporti susținere.

Structuri usoare cladiri

Bazine din inox pentru apa si produse alimentare, produse decorative din inox, balustrade, piscine.

Principalele industrii in care propunem serviciile noastre:

• metalurgica (confectii metalice) • constructoare de masini (realizarea de subansamble) • alimentara (echipamente inox – cuptoare, malaxoare) • telecom (dulapuri si cutii metalice) • energetica (cabinete metalice) • feronerie (elemente de imbinare lemn)

DEBITARE CU JET DE APA CNC: putem debita orice material pana la 200mm (otel / inox / aluminiu / alama / bronz /sticla / plexiglass / granit / marmura / gresie / material plastice)

ABKANT CNC : putem indoi materiale de pana la 12mm grosime pe 3000mm lungime

SUDURA TIG WIG MMA

STRUNJIRE

FREZARE

VOPSITORIE IN CUPTOR

Balustrade : – balustrade din inox – balustrade otel vopsit conventional sau electrostatic – balustrade inox in combinatie cu sticla / lemn / policarbonat – balustrade cu garzi din inox – balustrade cu panouri de geam – balustrade cu cabluri din inox – balustrade cu mana curenta din lemn.

Scari – scari cu vang central – scari cu vang excentric – scari cu structura ascunsa si trepte in consola – scari cu vanguri laterale – scari spirala – scari autoportante – cu structura din inox si/sau otel vopsit conventional sau electrostatic – cu structura din sticla – cu trepte din lemn – cu trepte din materiale compozite / piatra naturala / granit / marmura / poliamida – cu trepte din sticla clara, sparta, sablata, vopsita in masa – cu trepte din inox, aluminiu sau otel zincat – cu trepte din gratare zincate.

Copertine si pasarele – cu structura din inox si/sau otel vopsit conventional sau electrostatic – cu panouri de geam – cu policarbonat ( pentru copertine ) – cu plexiglas ( pentru copertine ) – cu cabluri din inox si prinderi de geam tip spider Sadev.

Porti si garduri – porti auto, porti acces pietonal si panouri de gard cu structura din inox si/sau otel vopsit conventional sau electrostatic.

Firma noastra asigura consultanta gratuita in vederea constructiei de scari cu structura metalica, balustrade inox si otel, copertine, porti, garduri, si de aceea va recomandam sa ne contactati chiar in faza proiectarii pentru a rezolva din start tot ce tine de spatiul existent.

Totodata asiguram proiectarea acestora pana la ultimul detaliu, proiectul fiind gratuit. Dispunem de know how, tehnologie si o experianta de peste 5 ani in acest domeniu, iar toate acestea ne confera siguranta ca nu exista proiect pe care sa nu reusim sa-l realizam. Asteptam cu interes provocarile dumneavoastra.

Constanta : B-dul Mamaia nr. 138, Tel : 0730.29.00.00, 0730.29.00.29, Fax: 0341.100.184 

Bucuresti : Tel : 0730.29.00.01, 0730.29.00.92 office@granddesign.ro / www.granddesign.ro

 

 

Related posts

Restaurantul McDonald’s Romana – un nou concept in Romania

Adina Meyers

Noul UltraSilencer – inovatiile din spatele celui mai silentios aspirator Electrolux

Adina Meyers

Restaurantul St. George din Centrul Vechi are un nou bucatar Chef

Adina Meyers