LifeStyle

EcoKit participa la EXPO CASA MEA

A treia editie a EXPO CASA MEA se va desfasura in perioada 8 – 11 mai 2014, in Complexul ROMAERO Baneasa. 

EcoKit, producator de case de lemn cu capital mixt franco-roman, detine o vasta experienta pe piata franceza, unde a reusit sa se impuna respectand normele europene de construire a caselor de lemn, isi continua expansiunea si pe piata din Romania oferind servicii specializate de proiectare, prelucrare si montarea a structurilor din lemn

De-a lungul timpului cmpania a realizat sute de case din lemn in Franta, Belgia si Elvetia iar la momentul de fata doreste ca si clientii din Romania sa se bucure de o locuinta cu un design modern si sa beneficieze de numeroasele avantaje pe care le au casele din lemn: costuri energetice foarte reduse, rapiditate in constructie, rezistenta seismica si mecanica ridicata, excelent raport pret-calitate, garantii etc.

Compania dispune de linii tehnologice si utilaje performante ce ii pemit sa prelucreze, trateze si sa usce lemnul astfel incat sa corespunda standardelor UE, iar marcajul CE de pe lemnul folosit la constructia caselor reprezinta dovada calitatii produsului.

"Incercam sa venim in permanenta in ajutorul clientilor nostri cu solutii reale pentru problemele lor; in acest sens am implementat impreuna cu BCR programul de creditare CASA MEA BCR ce isi propune sa faciliteze accesul clientului la finantari cu dobanzi rezonabile pentru momentul actual. De asemenea am achizitionat programul ALL ENERGY Software ce permite determinarea performantei energetice pentru fiecare casa in pe care o realizam", spun reprezentanti companiei.

Proiectele sunt atent studiate astfel incat casele ofera varietate, confort, au un design modern, sunt generoase ca spatiu util si echilibrate in compatimentare, si cel mai important sunt realizate dupa standarde ridicate de calitate.

Persoanele interesate de proiectele EcoKit pot contacta compania folosind urmatoarele date:

Tel : 0234 537 436

Fax : 0234 510 195

GSM : 0040 746 01 66 26

Email: comercial@case-de-lemn.com

Web : www.case-de-lemn.com

Facebook : www.facebook.com/EcoKit.ro

Related posts

Ce mâncăm după sesiunea de antrenamente fizice?

Adina Meyers

Lafarge Romania are un nou Country CEO

Adina Meyers

Ce poți învăța la un atelier de decorațiuni interioare

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe