Amenajari Interioare

Globe Trotter Collection by Marcel Wanders la Bucureşti

A fost lansată o colecţie eclectică şi unică inspirată de legendarele aventuri şi explorări prin care au fost descoperite obiecte rare, obiective geografice, teritorii şi culturi noi.

Libertate şi inspiraţie sunt elementele care fundamentează noua colecţie având stilul de design şi purtând semnătura inconfundabilă a designerului Marcel Wanders care a creat-o pentru brandul Roche Bobois. Noua colecţie se găseşte şi în showroomul Roche Bobois de la Bucureşti.

Colecţia Globe Trotter cuprinde piese de mobilier, decoraţii, accesorii şi corpuri de iluminat. Covoarele (ocupând doar o mică parte din pardoseală) precum şi pernele în culori vii şi motive jucate sunt accesoriile la care se face apel din plin în toate aranjamentele propuse. Din abundenţă sunt folosite şi măsuţele de cafea în livinguri de dimensiuni impresionante.  Printre pieselede mobilier ale colecţiei se disting canapelele Montgolfiere cu siluete graţioase şi cele două braţe inspirate ca formă de baloanele cu aer cald inventare de fraţii Montgolfiere. Olive şi bleu au fost culorile alese pentru acest tip de mobilier. Deasemenea surprinde masa de dining La Parisienne, cu un blat mat şi picioare elegante şi lucioase. Decoraţiile (de inspiraţie asiatică) din metal polizat sunt şi ele nelipsite. Corpurile de iluminat urmează tendinţele noi în sensul că devin obiecte de design, cu forme din ce în ce mai interesante,inclusiv aerodinamice sau care rimează cu decoraţiunile inspirate de baloanele cu aer cald.

Este de remarcat pentru iubitorii de rafinament şi cei care doresc să îşi realizeze amenajări după ultimele tendinţe faptul că noua colecţie de mobilier Globe Trotter realizată de Marcel Wanders se găseşte şi în showroomul Roche Bobois de la Bucureşti, str. G-ral Budişteanu 28C

SHOPPING (preţuri fără tva)

RBI Collection printemps été 2019 St Denis le 9 avril 2018

 

Canapeaua MONTGOLFIERE – 285x75x115cm – Preţ 3793 euro

 

Masa cocktail LA PARISIENNE – 75x37x75cm – Preţ 1297 euro

RBI Collection printemps été 2019 St Denis le 9 avril 2018

Masa laterala LA PARISIENNE – 54x55x54cm – Preţ 1219 euro

Covorul LONDON – 250x350cm – Pret 5029 euro

Related posts

Idei alternative pentru bradul de Craciun

Adina Meyers

Si apartamentele mici pot fi mari

Adina Meyers

Cum poti să iti amenajezi locuinta in stil nordic

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe