Amenajari Interioare Home

Perdelele și draperiile care se mișcă singure, la apăsarea unui buton. 

Accentul cade astăzi pe confortul în interiorul locuinței, iar pentru asta e nevoie de control automatizat, care să ne elibereze de sarcinile mici, repetitive, dar care fac diferența. 

Simple sau duble, scurte sau până la podea, uni sau multicolore, perdelele și draperiile ne protejează de privirile indiscrete ale vecinilor, trecătorilor, dar mai ales de lumina puternică a soarelui, având, în același timp, un rol esențial în design-ul de interior. 

Așadar ce îți poate spori confortul în casă? Noi credem că totul începe de la umbrirea interioară, fie că alegi perdele, draperii sau jaluzele de interior. 

Cei de la Somfy au diverse tipuri de motorizări ale acestor soluții de umbrire, care fac ca perdelele și draperiile să se miște singure, la apăsarea unui singur buton. Da, ai citit bine, nu mai trebuie să te ridici de pe canapea ca să tragi draperiile atunci când vrei puțină intimitate sau pur și simplu mai puțină lumină naturală, ca să te poți bucura de un film. Cu ajutorul motoarelor silențioase și a șinelor Somfy poți transforma orice perdele sau draperii în versiunile lor motorizate, pe care le poți controla de la distanță, dintelecomandă, smartphone sau chiar vocal, cu ajutorul unei boxe inteligente. Aici găsești totul despre soluțiile de automatizare pentru perdele și draperii.

Confort, intimitate și control de la distanță

Confortul nu este singurul avantaj pe care ți-l poate aduce un sistem de automatizare pentru perdele și draperii. Păstrarea intimității spațiilor interioare pare că s-a ridicat și mai mult pe lista priorităților unei amenajări. Fie că faci sport în fața televizorului sau pur și simplu te-ai întins în pat și ai uitat să tragi draperiile, controlul de la distanță devine posibil.

În plus, automatizarea protejează și materialele din care sunt făcute perdelele și draperiile din amenajarea ta. Faptul că se închid și deschid automat înseamnă că nu le mai atingi atât de des și deci se păstrează mai mult timp curate. Iar materialele foarte mari și grele pot fi manevrate fără efort. Sistemul motorizat le netezește perfect atunci când sunt întinse și reduce spațiile prin care poate pătrunde lumina.

Perdele, draperii motorizate și sistemul smart home Somfy

Dacă alegi un sistem de motorizare a perdelelor și draperiilor de la Somfy, îl poți integra în sistemul lor smart home, reprezentat de unitatea de comandă TaHoma switchși acționa astfel cu o simplă apăsare de buton. Poți controla perdelele și draperiile și de pe smartphone, din aplicația dedicată TaHoma sau chiar prin comandă vocală. TaHoma switch este compatibilă cu principalii asistenți vocali de pe piață, Google Assistant Amazon Alexa și Siri. Pentru o experiență completă de automatizare, te sfătuim să creezi scenarii predefinite conform obiceiurilor și preferințelor tale, sau chiar în funcție de vreme.

Prețurile de vânzare recomandate pentru soluțiile de automatizare Somfy destinate perdelelor și draperiilor pornesc de la 649 RON (tva inclus) și variază în funcție de modelul motorizării alese.

Îți poți găsi propria soluție de automatizare Somfy pentru perdele și draperii direct pe site-ul Somfy sau poți cere ajutorul specialiștilor, oferind detalii despre planul casei tale și vei primi câteva recomandări de automatizare.

Related posts

Oglinzile – elemente decorative care nu ar trebui să lipsească din nicio casă

Adina Meyers

Despre importanta unui umidificator in perioada sezonului rece

Adina Meyers

Noutati privind amenajarile cu placi ceramice

Adina Meyers