Amenajari Interioare

Avantajele renovarii podului

Daca numarul membrilor familiei dvs. este in crestere sau pur si simplu aveti nevoie de mai mult spatiu, nu trebuie sa treceti prin disconfortul mutatului. Mandarsarea, amenajarea unei  locuinte complete in spatiul de sub acoperisul in panta, va permite sa obtineti un spatiu locuibil generos si atractiv. Cu atat mai mult, daca locuiti intr-o zona cu o densitate urbana crescuta, renovarea podului casei devine o solutie foarte atractiva oferindu-va avantaje precum: lumina naturala din abundenta, ventilatie, priveliste – toate posibile daca luati in consideratie montarea unor ferestre de mansarda VELUX – dar si reducerea zgomotului strazii, mai multa intimitate si siguranta.

Mansarda este spatiul cel mai potrivit pentru amenajarea unei locuinte complete sau al unui birou. Mai mult decat atat, pe timp de criza, renovarea podului este o solutie economica optima, realizabila intr-o perioada scurta de timp.

Pentru amenajarea unui pod  intunecat, nelocuit, folosit doar pentru depozitarea obiectelor, bugetul alocat va fi unul rezonabil. Argumentele care sustin aceasta afirmatie sunt variate:

· Din punct de vedere economic, investitiile facute in amenajarea unei mansarde sunt mai mici decat cele necesare ridicarii unul alt etaj
· Infrastructura si utilitatile fiind deja create, costul investitiilor facute in amenajare va scadea semnificativ
· Prin reabilitarea termica a podului casei, pierderile de caldura dar si costurile la incalzire vor fi mult reduse
· Prin renovarea podului, valoarea proprietatii dvs. va creste cu cel putin 15%.

Fiti pregatiti asadar pentru transformarea podului dumneavoastra. Va incurajam sa renuntati la utilizarea traditionala a acestuia si anume, depozitarea obiectelor nefolositoare, si sa-l folositi cu succes, transformandu-l in cel mai atragator spatiu de locuit.

Pentru mai multe detalii, vizitati velux.ro.

 

Related posts

Cum construiesti un ambient romantic

Adina Meyers

Cum alegi culorile intr-o amenajare minimalista

Adina Meyers

De ce sa folosești detergenți ecologici pentru casa ta?

Adina Meyers