LifeStyle

Electrolux lanseaza primul aspirator din clasa energetica AAAA de pe piata de electrocasnice: UltraOne Quattro

Electrolux lanseaza primul aspirator certificat AAAA, conform noilor reglementari de etichetare energetica si de eco-design ale Uniunii Europene. Noul UltraOne Quattro se incadreaza in clasa A din punct de vedere al eficientei energetice, al eficientei de aspirare pe covoare si pe suprafete dure si al gradului minim de re-emisie de praf. Singurul aspirator AAAA va fi disponibil pe piata incepand cu luna noiembrie.

Noile reglementari de etichetare energetica si de proiectare ecologica, aplicabile in Uniunea Europeana incepand cu 1 septembrie, au stat la baza conceperii aspiratorului UltraOne Quattro. Potrivit acestor norme, toti producatorii de aspiratoare cu fir trebuie sa isi evalueze produsele folosind o scala de la A la G ce masoara eficienta energetica, rezultatele de aspirare pe mai multe tipuri de suprafete, re-emisiile de praf si nivelul de zgomot in decibeli.

„De peste 100 de ani, Electrolux este lider in oferirea unor produse sustenabile si inovatoare, iar UltraOne Quattro este cea mai buna exemplificare a angajamentului nostru de a ne ridica la cele mai inalte standarde. UltraOne Quattro se remarca prin performantele sale de top, avand in acelasi timp un consum minim de energie”, declara Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager Electrolux Romania.

„Stim ca toti consumatorii isi doresc sa fie consiliati inaintea alegerii electrocasnicelor durabile. De aceea, Electrolux a sustinut pro-activ introducerea etichetarii energetice a Uniunii Europene pe aspiratoare. Acum facem urmatorul pas si aratam ca este posibila reducerea semnificativa a consumului de energie al aspiratoarelor, pastrand acelasi nivel ridicat de performanta”, declara Philippe Weber, Electrolux Vice President Floor Care.

Pentru a veni in intampinarea introducerii noului sistem de etichetare energetica, in septembrie, Electrolux a lansat la nivel global o gama de top de aspiratoare, toate incadrate in clasa A: UltraOne, Ultrafex, un nou aspirator fara sac cu o raza de actiune de 12 m, Ergospace si Jetmaxx AAA.

Aceste produse fac parte din gama EcoForce, care reprezinta angajamentul Electrolux de a imbunatati constant performantele si de a reduce consumul de energie, pastrand celelalte caracteristici si functii. Unul dintre obiectivele grupului Electrolux este de a reduce amprenta de CO2 a companiei la nivel mondial cu 50% pana in 2020, in raport cu nivelul de productie inregistrat in 2005.

Caracteristicile aspiratorului Electrolux UltraOne Quattro:

– Clasa de energie A: un motor foarte eficient, care consuma putina energie electrica si ofera rezultate maxime de aspirare a prafului

– O noua generatie de duza motorizata AeroPro pentru covoare, cu o perie rotativa pentru o eficienta sporita de aspirare a covoarelor

– O noua duza AeroPro Parketto Pro specializata in aspirarea prafului de pe suprafetele dure, cu spatii inguste, dotata cu perii etans pe marginile duzei

– UltraOne Quattro ofera o siguranta sporita datorita sacilor s-bag® Ultra Long Performance si filtrului Allergy Plus, care asigura cea mai mare eficienta din clasa din punctul de vedere al re-emisiilor de praf.

 

 

 

Related posts

Telemunca și viața personală: cum le separi și de ce e important să faci asta

Adina Meyers

3.500 de copii din Romania studiaza arhitectura in anul scolar 2015-2016

Adina Meyers

Carrefour Militari iti ofera cupoane de benzina cadou!

Adina Meyers