Home

De ce sa alegi parchetul laminat in baia ta

Stiai ca poti folosi parchetul laminat si in baie? Parchetul laminat este finisajul ales de peste 70% dintre persoane pentru pardoseala din dormitoare si sufragerii. Este o pardoseala calda care confera un ambient spectaculos si se monteaza rapid. Si totusi de ce nu este ales pentru baie sau bucatarie in multe cazuri? 

Raspunsul e ca majoritatea se teme sa nu se umfle parchetul la contactul cu apa. Dar, datorita tehnologiei dezvoltate de Egger, aqua+, acum ai posibilitatea de a alege parchetul laminat in baie sau bucatarie fara a avea teama ca podeaua se va deteriora.

Astfel parchetul laminat devine alegerea perfecta si pentru pardoseala spatiilor cu umiditate crescuta. Si totusi de ce sa alegi parchetul laminat in baie?

1. Te bucuri de o pardoseala calda in baie, chiar in timpul iernii 

Imagineaza-ti ca dimineata, cand mergi la dus, calci pe pardoseala calduta si nu pasesti pe gresia rece. Parchetul laminat este o pardoseala calda, perfecta pentru senzatia de confort.

Mai mult, aspectul de lemn confera spatiilor o ambianta familiara, lemnul fiind asociat cu natura, caldura si relaxarea. In plus, parchetul laminat este un finisaj ideal pentru pardoseala incalzita.

2. Ofera un aspect unitar si atractiv caminului tau 

Daca podeaua din camere se continua si in baie si in bucatarie, se creeaza scenarii fascinante. In acest fel ai acelasi design al pardoselii din baie, bucatarie, sufragerie si dormitor. Spatiul creat prezinta un aspect unitar si atractiv pentru intreaga locuinta.

Specialistii recomanda alegerea parchetului laminat cu aspect de lemn in nuante deschise pentru podea si vopsirea peretilor in tonuri pastelate, pentru a crea spatiu in apartamentele mici.

3. Parchetul laminat special pentru baie este de 5 ori mai rezistent decat parchetul laminat clasic 

Parchet in baie? Dar nu se umfla? Parchetul laminat cu proprietatea Aqua+, creat si tratat pentru spatiile umede, este de 5 ori mai rezistent decat parchetul laminat clasic, la contactul cu apa.

Parchetul laminat Egger este verificat si testat in laboratoare specializate. Pe langa testarea rezistentei la contactul cu apa, a rezultat faptul ca parchetul laminat cu proprietatea aqua+ prezinta si rezistenta la zgarieturi. Cu alte cuvinte, pardoseala va arata la fel si dupa mult timp indiferent de traficul acelei zone.

In plus, modelele de parchet laminat Egger Aqua+ prezinta caracter anti-static si rezistenta la alunecare impiedicand depunerea prafului pe suprafata acestuia si prevenirea accidentelor in zonele respective.

Montaj rapid al parchetului rezistent la umezeala, fara mult efort sau conditii speciale

Parchetul laminat se monteaza rapid si fara mult efort, prin sistemul de imbinare cu clic. Imbinarea intre placi este permanent optimizata. Astfel, cea mai noua tehnologie «UNI fit» simpllifica si confera un grad si mai mare de stabilitate in zonele de imbinare. Pentru a te convinge cat de usor se monteaza parchetul laminat special, aqua+, te invitam sa vezi video cu montaj aici:

Demontarea se poate face fara probleme, rand cu rand. Iar in cazul in care este necesara o mutare, se poate demonta repede si simplu, fara sa se produca deteriorari ale placilor.

O alta recomandare pentru iubitorii de caldura este parchetul laminat din gama Egger Cork+. Un parchet laminat cu pluta, mai cald si silentios, este perfect pentru podeaua din casa ta.

Descopera modelele de parchet laminat cu proprietatea Aqua+ din galeria foto, aici

*Sursa foto: Pozele au fost create cu ajutorul aplicatiei Egger

Text: specialistul emenatwork.ro 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Tavane casetate: cele mai importante beneficii

Adina Meyers

Sugestie de vacanță: 6 plaje atractive din Europa

Adina Meyers

Sika Romania largeste gama de produse fabricate la Cluj

Adina Meyers