LifeStyle

Gealan, partener oficial in renovarea a doua cladiri situate pe Domeniul Regal Savarsin

Gealan, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de profile din PVC pentru ferestre si usi, a fost ales de catre Casa Regala a Romaniei ca partener oficial in furnizarea de ferestre si usi pentru renovarea a doua cladiri situate pe Domeniul Regal de la Savarsin: Casa Musafirilor si Casa Intendentului.

”Casa Musafirilor si-a redobandit identitatea si a devenit mai eleganta si mai functionala decat a fost vreodata, in cei 165 de ani de existenta. Acest lucru a fost posibil datorita generozitatii si competentei dumneavoastra. Regina si cu mine am inaugurat edificiul in ziua de 8 august 2014 si va felicitam pentru rezultatul muncii voastre, remarcabil si durabil”, a declarat Majestatea Sa Regele Mihai I.

”Suntem onorati ca Altetele Voastre Regale au ales in renovarea a doua cladiri de pe Domeniul Regal de la Savarsin ferestrele Futura, fiind un semn de recunoastere si de apreciere a calitatii produselor si serviciilor Gealan. Am reusit sa respectam intocmai exigentele arhitectului de constructie a proiectului prin furnizarea unor ferestre inovatoare, care sa imbine nevoia functional – estetica, folosind ultimele tehnologii ale ferestrelor”, a declarat Aurel Vlaicu, Director General Gealan Romania.

Specialistii Gealan au realizat in premiera pentru Casa Musafirilor si Casa Intendentului ferestrele Futura, cu imbinarea profilelor la unghi de 90 de grade si caserarea cu decor lemn in nuanta de nuc pe intreaga suprafata a profilului, inclusiv pe interior, din dorinta de a oferi aspectul autentic al ferestrelor traditionale.

Ferestrele Futura integreaza cele mai moderne tehnologii si inovatii STV, IKD, care ofera o valoare Uf unica pe piata, de 0,89 W/m²K. In plus, adancimea mare de constructie de 82,5 mm, cele sase camere ale profilului de toc si cercevea si trei planuri de etansare sunt garantii ale izolarii termice uimitoare. Acest produs demonstreaza asadar ca poate fi utilizat in egala masura si pentru renovarile constructiilor.

Casa Musafirilor a fost reconstruita pe parcursul a trei luni sub coordonarea arhitectului Emilian Cordos, de administrarea proiectului s-a ocupat dl Ion Tuca, directorul Casei Majestatii Sale, iar pe teren au gestionat proiectul dnii Radu Ghina, consilier regal, si Sebastian Brinzas, intendentul castelului.

Related posts

Se transmite sau nu virusul SARS-CoV-2 prin alimente? Răspunsul ANSVSA

Adina Meyers

Ghid: Cum poți alege perna potrivită pentru somn

Adina Meyers

Dă nuieluşa lui Moş Nicolae pe un pomişor!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe