LifeStyle

Gealan lanseaza spotul TV de promovare a sistemului S9000

Pe toata perioada campaniei se vor folosi mixuri diferite de statii TV din categoria știri, tematice, sport dar și generaliste pentru a  putea acoperi intregul target vizat. Spotul prezinta avantajele sistemului, evidentiind designul și  functionalitatea produsului. 

Sistemul S 9000 cu garnitura de bataie si mediana este unul dintre centrele de greutate ale Gealan prezent si la targul fensterbau / frontale 2012, cel mai important eveniment din domeniul constructiilor de ferestre, usi si faţade la nivel mondial.

Lansarea sistemului S 9000 a avut loc in luna august a acestui an. Sistemul este disponibil atat in varianta alba cat si in culori decor și este insotit  de o gama larga de accesorii: profile de laţire, profil de colţ la 90°, profile de colţ variabil, cuplaj static si profile de legatura.

„Pe langa orientarea catre comunicarea in mediul online prin prezenţa noastra pe pagina de Facebook „Discuţii la fereastra”, contul de Twitter si blogul „Confort sau Chin” care ne ajuta sa pastram un dialog permanent cu clienţii nostri, am decis sa crestem notorietatea produselor noastre prin promovarea pe TV. Clienţii nostri au inceput sa aprecieze foarte mult produsele de calitate, design-ul deosebit dar si un nivel foarte ridicat al serviciilor, motiv pentru care Gealan vine in intampinarea lor cu o strategie de promovare accesibila pe toate canalele de comunicare” a declarat Aurel Vlaicu, Director General, Gealan Romania.

Anul acesta, GEALAN va continua seria inovatiilor prin extinderea tehnicii IKD. Daca pana in prezent aceasta tehnica era disponibila numai la cercevele, pana la sfarșitul anului 2012 va fi disponibila izolarea suplimentara a profilelor IKD și pentru tocuri, ceea ce va permite o termoizolare de exceptie, la standarde de casa pasiva.

 

Related posts

Drama primului război mondial în opereta “Victoria și-al ei husar”

Adina Meyers

Saint-Gobain Rigips primeste trofeul Superbrands Romania pentru a doua oara consecutiv

Adina Meyers

Trei plante cu flori frumoase care înfloresc primăvara devreme

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe