LifeStyle

Vacante fara stres cu ECC-Net: Travel app

Atunci cand calatoresc in strainatate consumatorii se pot gasi adesea in situatii dificile. Preluarea unei masini inchiriate la un pret mai mare decat cel stabilit, o camera de hotel rezervata de acasa care nu mai este disponibila, achizitionarea unui produs care se defecteaza la scurt timp: am vazut cu totii astfel de lucruri intamplandu-se, nu-i asa? Datorita ECC-Net: Travel app ai de acum instrumentul perfect pentru a-ti pastra calmul si a-ti cere drepturile in toate limbile Europei.

Reteaua Centrelor Europene ale Consumatorilor lanseaza, chiar la timp pentru perioada vacantelor de vara, o noua versiune a aplicatiei sale mobile unice si gratuite: ECC-Net Travel app.

Dezvoltata pentru a fi un partener de calatorie ideal in interiorul Uniunii Europene, precum si in Norvegia si Islanda, aceasta ii ajuta pe consumatorii europeni sa-si exprime drepturile in 25 de limbi europene*.
 
Atunci cand suntem in vacanta, incercam sa evitam situatiile stresante. Acesta este motivul pentru care ECC-Net: Travel app este usor de folosit si ofera o varietate de solutii pentru orice problema. Pentru fiecare situatie, aplicatia nu numai ca te informeaza daca ai anumite drepturi, dar si iti explica modalitatea in care le poti exprima.
 
Cum functioneaza aplicatia?
Dupa selectarea tarii si a situatiei (transport, inchiriere masini, hotel etc), aplicatia iti va arata care sunt drepturile tale si iti va permite sa le prezinti comerciantului in limba sa. Cu ajutorul ECC-Net: Travel app si cu un pic de bunavointa, toti ar trebui sa se poata intelege!
 
Bine de stiut: noua sectiune ”Ajutor” ofera date de contact relevante ale fiecarui Centru European al Consumatorilor local, precum si ale ambasadelor locale pentru situatii de urgenta.

ECC-Net: Travel app este disponibil pentru dispozitive mobile cu sisteme de operare iOS, Android si Microsoft Windows si poate fi descarcata din Apple app store (pentru iOS), Google Playstore (pentru Android) si din Windows Apps+GamesStore (pentru Windows Phone). Aplicatia functioneaza offline pentru a evita costurile de roaming.
Aplicatia poate fi descarcata si utilizand acest QR-Code.

GooglePlaystore (Android) https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.cec_zev.ECCNetTravel

Apple app store (iOS) https://itunes.apple.com/app/ecc-net-travel/id886668562

Windows Mobile: http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/ecc-net-travel/4dfcfb67-9294-40d5-9ac0-644a7e734813

 
In fiecare stat membru al UE exista un Centru European al Consumatorilor, precum si in Norvegia si Islanda care ofera sprijin si consultanta gratuite consumatorilor. ECC-Net: Travel app este o initiativa a intregii Retele a Centrelor.
 
*Bulgara, Croata, Ceha, Daneza, Olandeza, Engleza, Estoniana, Finlandeza, Franceza, Germana, Greaca, Maghiara, Islandeza, Italiana, Letona, Lituaniana, Malteza, Norvegiana, Poloneza, Portugheza, Romana, Slovaca, Slovena, Spaniola, Suedeza.

 

 

 

Related posts

Pe 22 iunie, Arenele Romane se transformă în cel mai mare club în aer liber din București

Adina Meyers

25 ani în producția detergenților eficienți

Adina Meyers

Croitoru String Virtuosi – Un secol de muzică tradițională românească pe scena filarmonicii

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe