LifeStyle

Vreti sa aveti o locuinta desprinsa din revistele de design? Iata trei sfaturi pentru a alege cea mai buna mobila sufragerie

Casa dvs. este mai mult decat pur si simplu locul in care stati si dormiti; locuinta dvs. este un sanctuar si locul in care va retrageti pana la sfarsitul unei noi zile. Atunci cand vine timpul sa alegeti lucruri cum ar fi mobila sufragerie, se poate ca adesea sa va simtiti ca si cum ati avea o mare presiune pentru a obtine rezultate cat mai bune.

Avand mobilierul potrivit pentru spatiul dvs. de locuit poate insemna diferenta dintre o camera frumoasa si functionala, care satisface toate nevoile dvs., si una care serveste doar unor nevoi minime. Indiferent de stilul pe care il are casa, exista cateva instructiuni care va pot ajuta sa determinati ce mobilier este potrivit pentru a aduce locuintei un aer de modernitate si eleganta.

Ce trebuie sa stiti inainte de a achizitiona mobila sufragerie

1. Alegeti marimea potrivita

Nimic nu face ca o camera sa aiba un aspect ciudat mai repede decat mobilierul care nu este dimensionat corespunzator. O canapea supraincarcata intr-o camera de zi mica sau mobila sufragerie prea mica, intr-un spatiu larg deschis, va face ca camera sa arate disproportionat.

Atunci cand alegeti mobila sufragerie, efectuati masuratori atente ale camerei in care intentionati sa o plasati. Apoi, dimensionati cat spatiu aveti nevoie in jurul acestuia. De exemplu, aveti nevoie de suficient spatiu pentru a trece printre lucruri precum mese de cafea. Includeti spatiu pentru, lampi si alte elemente functionale. Zona ramasa, este cea mai mare dimensiune a piesei de mobilier pe care o puteti instala acolo.

2. Tineti cont de aspectul decorativ

Doar pentru ca marimea este lucrul cel mai important de care trebuie sa le tineti cont atunci cand alegeti mobila sufragerie, nu inseamna ca ar trebui sa treceti cu vederea stilul pieselor pe care le alegeti. Ori de cate ori este posibil, optati pentru piesele care se asorteaza bine, fie ca sunt fabricate din aceleasi materiale, cum ar fi lemn de esenta tare, sau care au linii si modele similare. Pot exista diferente in profunzime, de ton si stil, dar fiecare piesa pe care o selectati ar trebui sa aiba un element unificator in interiorul sau, incat sa o puteti asocia cu celelalte piese din camera.

De asemenea, puteti alege sa cumparati bucati destinate sa fie amenajate impreuna, cum ar fi seturi de mobilier de camera. Fiecare piesa clasica este menita sa se potriveasca cu cea urmatoare, care unifica camera.

3.  Amenajati incaperea cu originalitate

Atunci cand va aflati in procesul de selectie pentru mobila sufragerie, este esential sa cautati mobilierul care are si un element neasteptat sau are o anumita personalitate. Forma de ansamblu a piesei ar putea fi putin neconventionala, sau poate ca este vorba de un detaliu interesant, avand modele sau culori deosebite.

 In orice caz, stilul dvs. personal ar trebui sa se reflecte in piesa de mobilier pe care o alegeti, iar astfel sufrageria dvs. va capata o imagine mult mai vie si mai interesanta. Pe langa estetica uniforma de care mentionam anterior, un obiect diferit va aduce originalitate si va indeparta orice atmosfera plictisitoare.

Selectati mobila sufragerie eleganta si fabricata in Romania

Cele mai bune investitii sunt acelea care va reprezinta. Daca livingul dvs. are nevoie de schimbari, ELVILA va sare in ajutor. Puteti gasi aici cele mai bune oferte de mobila sufragerie si o gama larga de modele din care puteti alege ce vi se potriveste cel mai bine.

 Contactati aici  reprezentantii Elvila la numarul de telefon 0729 660 831 si aflati in cat timp puteti primi acasa mobilierul mult dorit.

 

Related posts

Vacanța de Paști la Gymboland: ateliere creative cu Iepurașul de Paști și Pogo

Adina Meyers

Combate eficient carenta de fier! Gama Happy ferro contribuie la aportul corect de fier al intregii familii

Adina Meyers

Iasi – un oras dominat de istorie

Adina Meyers