Calatorii Home LifeStyle

Prețuri pe litoralul românesc: Șezlonguri cu până la 75 de lei/zi și baldachine cu 200 lei/zi

Turiștii plătesc în acest an până la 75 de lei pentru un șezlong și până la 200 de lei pentru un baldachin, în stațiunile de pe litoralul românesc.

Platforma de rezervări hoteliere Travelminit a realizat o analiză a prețurilor șezlongurilor în stațiunile de pe litoralul românesc. Astfel, turiștii români plătesc anul acesta prețuri începând de la 25 de lei/zi pentru un șezlong și de la 180 de lei/zi pentru un baldachin. Tariful de închiriere al șezlongurilor este mai accesibil în sudul litoralului și poate fi cu până la 100% mai scump în nordul litoralului.

Cum alegi cel mai bun şezlong pentru grădină. Scurt ghid de cumpărături

Mamaia

În Mamaia, preţurile pleacă de la 25-30 de lei pentru un şezlong în zona de sud și de la 50 de lei/zi în timpul săptămânii sau 75 de lei/zi pentru weekend în nordul stațiunii. Baldachinul pornește de la un preț de 180 de lei și poate ajunge la 200 de lei/zi. În Constanța, prețul pentru un șezlong pornește de la 20-25 de lei/zi pentru Plaja Modern.

Vama Veche

În Vama Veche, prețul unui șezlong a crescut cu 5 lei față de anul trecut și pornește de la 30 de lei/zi în timpul săptămânii și 35 de lei/zi în weekend.

Eforie Nord și 2 Mai

Cele mai ieftine stațiuni sunt din acest punct de vedere Eforie Nord și 2 Mai. Astfel, un șezlong în Eforie Nord are un preț de închiriere ce pornește de la 20 de lei/zi. Și în stațiunea 2 Mai prețurile sunt mai convenabile pentru buzunarele turiștilor. Prețul unui șezlong cu umbrelă pornește de la 20 de lei/zi.

Prețuri la cazare

Prețurile în stațiunea Mamaia pornesc de la 200 de lei/noapte pentru 2 persoane și pot ajunge până la 1.700 de lei/noapte pentru închirierea unui apartament de lux cu vedere la mare la un hotel de 4 stele cu pensiune completă.

Eforie Nord, cea mai ieftină stațiune

Stațiunea Eforie Nord este cea mai ieftină variantă pentru o vacanță la Marea Neagră, prețurile pentru o cameră dublă pornesc de la 80 de lei/noapte, urmată de stațiunea Costinești unde pentru o cameră dublă se plătește de la 100 de lei/noapte. În Vama Veche o cameră dublă are un preț de la 140 de lei/noapte, în timp ce în Neptun prețul unei camere duble pornește de la 160 de lei/noapte.

Related posts

Tartă cu leurdă, spanac și brânză de capră

Oana Voicu

Construieste pe www.hailacasa.ro cu piatra naturala Algabeth

Adina Meyers

Tefal are grija de sanatatea consumatorilor si de mediul inconjurator

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe