LifeStyle

Gealan devine Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

Gealan, lider pe piata locala de profile din PVC pentru ferestre si usi, primeste titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, ca semn de recunoastere a calitatii produselor si serviciilor oferite, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Palatul Elisabeta. Titlul de Furnizor al Casei Regale este inmanat domnului Aurel Vlaicu, COO Gealan Romania, de catre Alteta Sa Regala Principesa Margareta.

Colaborarea dintre Gealan si Casa Regala a Romaniei a inceput in anul 2014 cand compania a devenit partener al Casei Majestatii Sale Regelui, prin furnizarea de ferestre si usi pentru renovarea a doua cladiri aflate pe Domeniul Regal de la Savarsin, statut premergator obtinerii titlului de Furnizor Oficial.

”Aprecierea serviciilor si alegerea produselor noastre de catre Altetele Sale Regale ne onoreaza si in acelasi timp ne motiveaza sa livram la cele mai inalte standarde, asa cum o facem de aproape doua decenii. Suntem mandri ca doua cladiri incarcate de istorie si-au pastrat eleganta si au redevenit functionale datorita celor mai moderne inovatii ale ferestrelor Futura. Totodata, ne propunem sa pastram traditia si sa oferim in continuare Casei Regale a Romaniei solutii complete pentru rezultate remarcabile si durabile”, a declarat Aurel Vlaicu, COO Gealan Romania.

Casa Majestatii Sale Regelui a ales sa foloseasca cea mai noua gama de ferestre Futura pentru renovarea Casei Musafirilor si Casei Intendentului. Specialistii Gealan au realizat in premiera ferestre cu imbinarea profilelor la unghi de 90 de grade si caserarea cu decor lemn in nuanta de nuc pe intreaga suprafata a profilului, inclusiv pe interior, pentru a mentine aspectul ferestrelor traditionale.

Prin proiectul desfasurat pe Domeniul Regal de la Savarsin, compania Gealan a demonstrat inca o data faptul ca poate respecta si cele mai exigente cerinte, folosind produse ce imbina ultimele tehnologii cu neovia estetica. Astfel, acestea reusesc sa pastreze infatisarea autentica a fatadelor, fiind solutia ideala pentru renovarea cladirilor monument istoric.

Related posts

Cum îți protejezi telefonul mobil în perioada de vară? Sfaturi utile

Adina Meyers

Importanta sapunului in igiena zilnica

Adina Meyers

Caloriferele decorative sau Noua Arta a incalzirii

Adina Meyers