Amenajari Exterioare

Gardena pentru gradini verzi si frumoase. Testeaza pe www.hailacasa.ro

Gradina devine locul preferat al casei in zilele insorite, de aceea, mai ales in sezonul cald, este necesar ca aceasta sa fie ingrijita, curata si frumos amenajata. Gardena, lider in Europa in produse de calitate superioara pentru gradinarit devine un partener de incredere atunci cand ne dorim sa transformam spatiul verde din jurul casei intr-un loc de relaxare in care sa ne bucuram de plante verzi si sanatoase.

Oferind o gama variata de echipamente adecvate pentru intretinerea gradinii, Gardena vine cu solutii practice pentru cele mai creative proiecte de amenajare. Fie ca este necesara ingrijirea gazonului, a arborilor sau a plantelor din jardiniere, fie ca este necesara curatarea aleilor sau cultivarea terenului, Gardena pune la dispozitie produse de calitate cu un design inovator: de la greble, la dispozitive de scos buruienile, perii pentru alee sau masini de tuns iarba, pana la furtunuri de udat si sisteme de irigat.

In plus, pentru gradini verzi si rezistente cat mai mult timp Gardena recomanda si comercializeaza produsele COMPO, lider pe piata de substante si fertilizatori pentru plante si gazon.

Prin lansarea aplicatiei "Proiecteaza-ti gradina", accesibila acum tuturor celor care doresc sa-si amenajeze propriul spatiu verde, Gardena ofera cele mai bune solutii si recomandari pentru realizarea cu succes a oricaror proiecte de gradinarit.

In simulatorul-joc www.hailacasa.ro puteti testa produsele Gardena la nivelul Amenajarea Gradinii, iar daca doriti sa le testati si pentru amenajarea gradinii dvs puteti cere oferta reala aici:http://cerereoferta.hailacasa.ro/gardena/

Produsele Gardena pot fi gasite in showroom-ul (cu vanzare) din Bucuresti, Sos. Odaii 117-123, sector 1 (soseaua de centura langa Pod Otopeni) deschis Luni – Vineri 8.00 -16.30; Sambata 8.00 – 16.00, online accesand site-urile: www.mdx.ro   sau www.gardena-shop.ro   sau in lanturile de magazine: Praktiker, Hornbach, Dedeman, Leroy Merlin.

 

Related posts

Peisaj idilic într-o curte mică

Adina Meyers

Cum sa iti decorezi biroul de acasa

Adina Meyers

Piticul din gradina ta

Adina Meyers