Home

Terase si balcoane elegante amenajate cu travertin – de la Algabeth, marmura si granit. Testeaza pe www.hailacasa.ro!

In anotimpul cald, balcoanele si terasele reprezinta alegerea cea mai accesibila pentru a te bucura de putin aer liber, amenajarea lor functionala si cu un aspect estetic placut fiind foarte importanta.

Cunoscut pentru duritatea si rezistenta la eroziuni si zgarieturi si deosebit prin coloritul ocru-roscat, calduros vizual, travertinul este alegerea perfecta pentru amenajarea unui spatiu exterior de relaxare.

La fel ca alte materiale furnizate si prelucrate de Algabeth, travertinul ofera originalitate spatiului datorita aspectului sau natural si poate fi folosit in combinatii cu materiale diferite precum sticla sau caramida aparenta. In plus, prin slefuire, materialul este transformat intr-o suprafata mata ce previne alunecarea, o conditie de siguranta mai ales in cazul balcoanelor si teraselor.

Astfel, travertinul raspunde uneia dintre cele mai importante probleme atunci cand vine vorba despre alegerea materialului potrivit pentru amenajarea spatiilor exterioare, fiind preferat atat de arhitecti, cat si de beneficiari pentru frumusete si rezistenta.

Puteti testa gama de produse Algabeth potrivite pentru amenajarea teraselor si balcoanelor in simulatorul-joc www.hailacasa.ro, iar daca planuiti sa va construiti un loc de relaxare in aer liber in propria locuinta puteti cere oferta Algabeth aici.  

 

Related posts

Cum sa intretii culorea peretilor

Adina Meyers

Rector, noul material care transforma baia şi bucataria in spatiul visat

Adina Meyers

Utila si aratoasa: comoda pentru dormitor

Adina Meyers