LifeStyle

Gama KLUDI BALANCE a primit premiul iF Product Design Award 2012

Bateria cu monocomanda KLUDI BALANCE a impresionat expertii din juriu prin designul sau atemporal.

 

In procesul de jurizare, cei 28 de membri ai juriului au tinut cont de factori precum calitatea designului, gradul de inovatie, functionalitate si ergonomie. Anul acesta, la cele 16 categorii au fost inscrise peste 2900 de produse. Pe lânga premiile pentru design de produs, premiul iF product design award se acorda in fiecare an pentru designul comunicarii, design de ambalaj si design de material. 

Ceea ce este definitoriu pentru bateria KLUDI cu monocomanda este echilibrul perfect dintre natura si functionalitate. Suprafetele netede si liniile clare creeaza impresia atemporalitatii, ceea ce face ca bateria sa se potriveasca celor mai sofisticate bai.

Unul dintre elementele remarcabile ale bateriei este mânerul, mai exact pozitionarea lui, care pare a pluti deasupra bateriei. KLUDI a creat special acest efect, intrucât mânerul ofera atât un grad sporit de functionalitate, cât si o mânuire facila.

Deosebit ca aspect si tactilitate, mânerul regleaza curgerea apei cu mare precizie, in timp ce  perlatorul ajustabil, mascat discret, ofera un jet pur natural, fara ca acesta sa fie imbogatit cu aer. Tehnologia HotStop pentru apa fierbinte si perlatorul ECO-s  pointer pentru economisirea apei sunt elemente de siguranta care contribuie, de asemenea, la protejarea mediului. 

In ultimii 58 de ani, produse din intreaga lume au primit premiul iF Product Design Award, ca o recunoastere a designului lor exceptional. Ceremonia in care vor fi acordate premiile iF design awards 2012 va avea loc la München pe 10 februarie 2012, in timpul München Creative Business Week.

Related posts

Tot mai multi romani cauta ferestre cu sticla multifunctionala

Adina Meyers

(P) Maraton expozițional de construcții, ambientări, amenajări peisagistice și instalații Între 23 si 26 martie, la ROMEXPO

Adina Meyers

Astra Film Festival Sibiu anunță selecția oficială pentru ediția 2018

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe