LifeStyle

BIFE-SIM 2014 si-a deschis portile!

Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii isi asteapta vizitatorii incepand de miercuri, 10 septembrie, la Centrul Expozitional Romexpo.

In deschiderea celui mai asteptat eveniment al anului din industria de mobila, au luat cuvantul:
► Victor-Viorel Ponta, Prim-Ministru Guvernul Romaniei
► Mihai Daraban, Presedinte Camera de Comert si Industrie a Romaniei
► Aurica Sereny, Presedinte Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania

Evenimentul a beneficiat, de asemenea, de prezenta doamnei Doina Adriana Pana, Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, si a domnului Constantin Nita, Ministrul Economiei, precum si a altor oficiali de stat si a reprezentantilor Camerelor de Comert si Industrie din Romania.

In introducerea invitatilor, domnul Catalin Trifu, Director General Romexpo a facut o prezentare generala a targului: “Aceasta manifestare expozitionala care se inaugureaza astazi la Romexpo si cu care demareaza sezonul expozitional de toamna va reuni 325 de firme din 10 tari, pe o suprafata de expunere care totalizeaza mai mult de 30.000 de mp”.

Doamna Aurica Sereny, Presedinte al Asociatiei Producatorilor de Mobila, a punctat importanta industriei de mobila in economia Romaniei si a solicitat sustinerea directa a Guvernului Romaniei in doua probleme extrem de importante pentru companii: “Producatorii romani de mobila solicita Guvernului sustinere pentru rezolvarea unor probleme importante pentru aceasta industrie, si anume asigurarea de resurse de masa lemnoasa, precum si sprijin pentru participarea producatorilor romani la targurile internationale prin alocarea de fonduri suficiente de la bugetul de stat”.

Ca raspuns, premierul Victor Ponta a spus ca se bazeaza pe “producatorii romani de mobila pentru un obiectiv strategic al Romaniei, un obiectiv istoric, nu doar strategic, pe care anul acesta il vom atinge, si anume depasirea unei cifre de export anual de 50 de miliarde de euro. (…) Imi doresc ca romanii sa cumpere cat mai multa mobila produsa in Romania si in tari departate cum e si China, sa aud din nou ca mobila romaneasca inseamna mobila ieftina, dar buna. Daca reusim acest lucru, inseamna ca ne-am facut treaba." In cadrul conferintei de lansare a targului International de Mobila, Echipamente si Accesorii a mai luat cuvantul si Presedintele Camerei de Comert si Industrie din Romania- Mihai Daraban, care a sustinut ca “promovarea mediului de afaceri trebuie sa fie o prioritate absoluta. Toti trebuie sa facem tot posibilul ca export de tot ce inseamna lemn din Romania sa fie sub forma de produs cu valoare adaugata”.

Inca de la primele ore ale diminetii BIFE-SIM a primit vizita unui public numeros, entuziast si curios! Anvergura, dar si imporanta targului au atras romani veniti din toate orasele tarii, dar si multe delegatii straine, fapt ce intareste inca o data caracterul international al evenimentului.

Vizitatorii au fost atrasi atat de mobila din lemn masiv, renumita peste hotare pentru calitatea impecabila, dar si de cea din pal sau mdf, realizata dupa ultimele tendinte din designul international. Orice stil ar urma, mobila de la BIFE-SIM cucereste de la prima privire!

Pavilionul Central a fost animat de prezenta vizitatorilor specialisti, direct interesati de cele mai noi sisteme si solutii de prelucrare a lemnului. Pentru toti acestia, expozantii au pregatit cele mai bune oferte si cele mai atragatoare preturi!

Spectacolul de forme si idei continua inca patru zile! BIFE-SIM isi asteapta vizitatorii pana duminica, 14 septembrie.

Oferta vasta iti garanteaza gasirea articolului dorit, indiferent ca esti in cautare de mobila si decoratiuni in stil clasic, modern, din lemn masiv sau usor, mobila pictata, mobilier pentru gradina, dar iti ofera si solutii pentru mobilat hoteluri, cluburi, restaurante si spatii publice.

Pentru toate detaliile, te rugam sa accesezi www.bife-sim.ro.

 

Related posts

Alege cele mai bune soluții pentru întreținerea bucătariei

Adina Meyers

Noile usi glisante Levolan de la GEZE, ideale pentru spatii cu design inovator

Adina Meyers

Implantul dentar gresit poate cauza paralizie partiala

Adina Meyers