LifeStyle

Ziua buna incepe cu Tefal!

Ofera-le celor dragi savoarea micului dejun pregatit la tine in bucatarie!

Diminetile lungi de vara incep sa lase in urma mireasma placuta a vacantei bine meritate. Si pentru ca noul an scolar se apropie, trebuie sa ai grija ca intreaga familie sa fie pregatia sa faca fata noilor provocari.

Noi iti propunem combinatia ideala de energie si optimism pentru ca cei dragi sa-si inceapa ziua cu bateriile incarcate, plini de vitalitate si voie buna!

Sendvisuri delicioase pentru dimineti pline de energie…

Micul dejun este una dintre cele mai importante mese ale zilei, asa ca asigura-te ca micul scolar deprinde de acasa obiceiurile unui stil de viata echilibrat. Pregateste-i cele mai delicioase gustari de dimineata in doar cateva minute cu Sandwich Maker-ul Tefal Avante 3 in 1! Placile cu invelis antiaderent ale dispozitivului asigura o desprindere usoara si uniforma a sendvisurilor, urmata de o curatare care nu necesita prea mult efort. Compact si usor de depozitat chiar si pe verticala, va fi mereu la indemana cand ai nevoie de el. Poti pregati imediat sendvisuri sanatoase, vafe gustoase ori preparate din carne cu ajutorul celor trei tipuri de placi de care dispune Sandwich Maker-ul Tefal Avante 3 in 1. Poti vedea deja bucuria din ochii celor mici?

… sau o gustare crocanta!

Doua felii de paine prajita cu putin unt, dulceata sau miere si un ou fiert pot fi de asemenea un mic dejun perfect, asigurand aportul necesar de nutrienti. Prajitorul de paine Subito 3 de la Tefal va pregati un mic dejun delicios cu energie pentru intreaga zi! Avand 7 niveluri de prajire, dispozitivul iti permite sa controlezi gradul de rumenire, iar manerul care poate fi ridicat complet te va ajuta sa scoti cu usurinta feliile de paine. De asemenea, functiile de incalzire si dezghetare ale aparatului transforma prajitorul de paine Tefal intr-un magician priceput al gustarilor de dimineata.

Ceai aromat sau o ceasca de cacao cu lapte?

Bucuria diminetilor din copilarie seamana cu o cana zdravana de cacao cu lapte sau cu gustul aromat al ceaiului cu lamaie, nu-i asa? Ideal pentru a oferi un plus de savoare micului dejun, fierbatorul Thermovision Tefal te ajuta sa prepari diverse bauturi calde pentru gustarea de dimineata. Filtrul detasabil anticalcar va proteja dispozitivul, iar functia de purificare a apei va asigura o bautura sanatoasa pentru diminetile racoroase de toamna. Avand o capacitate de 1.5 L si functia de pastrare a temperaturii lichidului in interior, poti pregati fara doar si poate bauturile pentru micul dejun al intregii familii.

Cafeaua de dimineata

Nelipsita din arsenalul diminetilor ideale pentru un start energic al zilei este cafetiera de la Tefal Subito 3, care va da o savoare perfecta diminetilor. Aminteste-ti de vremea studentiei si orele matinale la care trebuia sa te prezinti negresit la facultate. Rasfata-ti simturile cu o cafea care iti va oferi vitalitatea de care ai nevoie intreaga zi. Datorita capacitatii de 1,25 L si functia automata de oprire dupa 30 de minute, care pastreaza lichidul din interior cald, vei pregati cea mai aromata cafea pentru cei dragi!

Asadar, de ce sa nu-ti transformi diminetile intr-un start plin de energie cu un mic dejun gustos si sanatos pregatit cu harnicie de Tefal?

Related posts

Golden Sounds cu PAL Gold

Adina Meyers

Syoss aniversează 7 ani de performanță profesională în România

Adina Meyers

Cum sa economisesti apa in casa sau la bloc

Adina Meyers