LifeStyle

Galeriile Noblesse premiaza excelenta in design interior

Concursul se desfasoara in perioada 1 septembrie-30 noiembrie 2012, iar inscrierile si regulamentul concursului sunt disponibile pe www.galeriilenoblesse.ro, in meniul Zona arhitecti. Prin organizarea acestui concurs, Galeriile Noblesse sustin in continuare dezvoltarea designului interior din Romania si premiaza excelenta in design interior.

Insign Awards 2012 are doua sectiuni: Insign Awards Senior si Insign Awards Young Talents, fiind deschis atat specialistilor recunoscuti, dar si tinerelor talente, studenti sau absolventi. Proiectele pot fi amenajari de locuinte sau spatii publice, iar juriul format  atat din specialisti romani, cat si din designeri straini, va premia originalitatea, creativitatea, abordarea inovativa, precum si materialele utilizate si valoarea conceptului.

Festivitatea de premiere a concursului Insign Awards va avea loc in februarie 2013 si va fi marcata printr-un eveniment fastuos marca Galeriile Noblesse la care vor lua parte atat participantii la concurs, cat si parteneri de renume din tara si strainatate.  

Castigatorii editiilor anterioare s-au bucurat de o intensa promovare a proiectelor, de premii financiare si de o excursie in Italia, vizitand show-room-urile unor branduri de renume, fiind o adevarata experienta atat personala cat si profesionala, descoperind adevarate surse de inspiratie si informare.

Related posts

Pharmaceris – Dermoinovatii pentru pielea problematica

Adina Meyers

Ghidul Black Friday: ce drepturi ai in perioadele de reduceri?

Adina Meyers

Grădinile, sursă de inspirație pentru seniori

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe