LifeStyle

Nou utilaj revolutionar marca STIHL: BGA 100 – cea mai silentioasa suflanta de aer din aceasta categorie de produs

STIHL a anuntat la nivel international lansarea celui mai silentios model de suflanta din aceasta categorie de produs – BGA100.  Utilajul are o capacitate de lucru extrem de mare, fiind destinat ingrijitorilor de spatii verzi din subordinea primariilor.

BGA 100 se cupleaza prin cablu la un acumulator pe care utilizatorul il poarta in spate, asigurandu-i o autonomie de lucru de 6,5 ore. Lucrul cu un BGA 100 va fi usor pe parcursul intregii zile, avand in vedere ca utilajul cantareste doar 2,5 kg. Cu un nivel al zgomotului de 90 dB(A), BG 100 livreaza nu mai putin de 840 m³/h, adica aproape la fel de mult ca cea mai puternica suflanta pe benzina de la STIHL, care produce 900 m³/h.

BGA 100 tocmai a fost anuntat la nivel international, urmand a fi adus si pe piata din Romania, in functie de cererea care va exista aici. Pe piata locala, STIHL opereaza o gama de opt suflante din care cinci pe benzina, doua electrice si una cu acumulator. Motoarele pe benzina cu care sunt dotate suflantele sunt de generatie noua, de tip 2 –MIX.

Un alt utilaj special dedicat curateniei de toamna este aspiratorul cu tocator SH 56, destinat atat utilizatorilor privati, cat si profesionistilor. SH 56 este unealta perfecta pentru indepartarea si tocarea frunzelor si a resturilor de taiere. Motorul functioneaza pe benzina, iar SH 56 se poate transforma si in suflanta. Aspiratorul cu tocator de la STIHL este dotat cu motor pe benzina  2-MIX.

In ultimii ani compania STIHL  dezvoltat o intreaga gama dedicata curatenei care cuprinde peste 25 de utilaje: aspiratoare, suflante, utilaje de curatat cu inalta presiune si maturi mecanice. Pe langa tehnologia si inovatiile implementate pe  fiecare model, STIHL investeste sume uriase in testarea produselor.  Inainte de fi lansate pe piata utilajele sunt testate in laboratoarele STIHL sute de ore de functionare. Pe langa aceasta, toate modelele sunt supuse si testelor de sonometrie in camere speciale de masurare a zgomotului, astfel incat impactul fonic asupra utilizatorilor si mediului sa fie unul minim.   

 

Related posts

Top plante care purifica aerul

Adina Meyers

Cum se gateste, cum se mananca in Grecia

Adina Meyers

Invitaţie pentru părinţi şi copii la atelierul „Iubire necondiţionată”!

Adina Meyers