LifeStyle

Franke ofera un cadou de Martisor clientelor

Astfel, la achizitia a minimum 3 produse diferite din showroom-urile Franke, clientele primesc cadou la alegere o cina pentru doua persoane la restaurantul Mica Elvetie din Centrul Vechi al capitalei sau doua bilete la spumoasa comedie Boeing Boeing.

Prin aceasta promotie, Franke doreste sa impartaseasca clientelor doua dintre activitatile in care compania s-a implicat recent: sustinerea piesei de teatru Boeing Boeing si colaborarea Jakob Hausmann, chef-ul restaurantului Mica Elvetie.

Franke a inceput recent colaborarea Jakob Hausmann. Maestru in a combina arta gatitului cu un incontestabil simt al umorului, bucatarul elvetian a fost ales ambasador al brandului Franke pentru a oferi inspiratie in bucatarie celor care isi doresc sa-si dezvolte aptitudinile gastronomice.

Boeing-Boeing este un proiect cultural pe care Franke il sustine din dorinta de a oferi publicului roman accesul la umor de calitate. Piesa „Boeing Boeing”  a avut premiera la Paris in anul 1960, iar mai apoi a fost pusa in scena  la Londra si New York.  In 1991, piesa  a intrat in The Guinness Book of Records ca piesa frantuzeasca de teatru cu cele mai multe puneri in scena. A fost, de asemenea, ecranizata avandu-i ca protagonisti pe Tony Curtis si Jerry Lewis in rolurile principale. In Romania, piesa sustinuta de Franke are o distributie ce cuprinde actori celebri ai scenei teatrului romanesc precum Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimisi, Marius Gilea si Maria Buza.

 

Related posts

Este Septemberland în toate locațiile Gymboland

Adina Meyers

De ziua ta, de la Beko

Adina Meyers

Festival SFR: VoluntărEști? De filmul românesc „riști” să te îndrăgostești

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe