LifeStyle

Fiskars si Billa iti rasplatesc cumparaturile

In cadrul campaniei, Fiskars ofera opt produse de uz casnic din gamele Solid si KitchenSmart: cutitul bucatarului 21 cm,  cutitul pentru transat, cutitul pentru legume,  cutitul pentru tomate, dispozitivul pentru ascutit cutite si oalele cu capac de 5 l, de 3 l si respectiv de 1.5 l. Aceste produse sunt expuse la cele 70 de standuri special amenajate in incinta magazinelor Billa.

Gama Solid cuprinde cutite de inalta calitate destinate utilizatorilor exigenti ce acorda o atentie deosebita confortului ergonomic si taisului excelent al lamei. Datorita manerelor anti-alunecare, aceste cutite sunt deosebit de confortabile la lucru iar lama forjata manual le asigura un echilibru perfect. Lamele prezinta o suprafata durificata special, astfel incat cutitele raman ascutite o perioada foarte indelungata.

Gama KitchenSmart cuprinde vase de calitate superioara destinate utilizarii in bucatariile moderne. Vasele pentru gatit sunt confectionate din otel inoxidabil matuit. Datorita fundului multi-strat, aceste produse pot fi folosite pe toate tipurile de masini de gatit, inclusiv plite cu inductie si ochiuri de aragaz. 

Articole similare

Omleta „Confitureˮ – un desert rapid și delicios

Redacția

Igienă rapidă și sigură cu ABCDerm H2O șervețele umede

Redacția

O calatorie in paradis

Lucia Lazar

1 comment

Xlenlhx 15 April, 2020 at 8:29 pm

You may flame pressured to penetrate the hat or sildenafil dosage

Reply

Lasă un comentariu