LifeStyle

Franke lanseaza My Menu

Franke, lider mondial in productia de sisteme complete pentru bucatarie, anunta o inovatie tehnologica ce permite comunicarea intre cuptoarele Franke si un smartphone.

Aplicatia va fi disponibila pentru clienti incepând cu aprilie 2013 si va introduce un mod total nou de gatit care combina simplitatea utilizarii cu rezultatele profesioniste.

Noul meniu aduce creativitatea in bucatarie astfel incât oricine va putea sa gateasca preparate delicioase in câteva minute. Utilizând telefonul, pot fi selectate meniurile favorite dintr-o lista foarte variata de retete. Toate retetele sunt disponibile in cantitati diferite, de la reteta pentru o persoana la cea pentru 10 persoane. Astfel, indiferent daca preparati cina pentru 2 persoane sau un prânz pentru un grup de prieteni, cuptorul adapteaza in mod automat procesul de gatit.  Atunci când mâncarea este gata, cuptorul transmite un mesaj pe telefon, instiintându-te ca poti scoate mâncarea din cuptor.

Aplicatia My Menu a fost prezentata in premiera mondiala in cadrul târgului Eurocucina desfasurat la Milano in luna aprilie, fiind una dintre principalele atractii pentru vizitatori.

Franke investeste in cercetarea si dezvoltarea unor inovatii spectaculoase pentru a raspunde cerintelor stilului de viata modern al consumatorilor. 

Articole similare

Bucura-te de liniste

Adina Meyers

Golf pentru toți. Toți pentru golf!

Adina Meyers

Rulouri Karim Rashid şi corpul de iluminat care aduce soarele în interior au fost lansate în România

Adina Meyers