LifeStyle

10.000 de euro – Marele premiu oferit de Ceresit a ajuns la Timisoara

Marele premiu de 10.000 de euro, oferit de Ceresit in urma campaniei „Cu CM 11 PLUS plachezi, 10.000 EURO  incasezi!”,  a ajuns la doamna Sabau din Timisoara.

Desfasurata in perioada 13 august – 31 octombrie 2012, campania a avut un real succes, promovand spiritul de competitie ca fiind elementul cel mai important pentru concurenti.

„Cand am fost anuntată ca am castigat cei 10.000 de euro ma pregateam sa ma intalnesc cu prietenii mei. Bineinteles ca le-am facut cinste si am sarbatorit impreuna! Am cumparat CM 11 PLUS pentru ca imi renovam baia si nu m-as fi asteptat niciodata sa castig. Cel care a insistat sa trimit codul prin SMS a fost mesterul care a facut lucrarile, iar acum ii multumesc pentru acest lucru. Cert este ca de azi inainte voi participa mai des la astfel de concursuri. Voi folosi acesti bani sa imi ajut parintii.”,  a declarat fericita castigatoare a premiului cel mare.

„Ne bucuram de fiecare data cand reusim sa readucem zambete. Iata ca premiul a ajuns la destinaţie, speram ca doamna Sabau se va bucura din plin de acesti bani. Suntem siguri ca reprezinta o mare bucurie, mai ales ca se apropie perioada sarbatorilor ”, au declarat reprezentanţii Henkel Romania.

Norocul le-a suras si altor noua castigatori, fie ca s-au intrecut in SMS-uri pentru cei 500 de euro oferiti saptamanal, fie ca s-au numarat printre primii 1500 participanti care au primit salopete Ceresit.

Multe SMS-uri, multe premii si multe vise implinite, toate au adus campaniei aprecirea tuturor participantilor, care s-au declarat dornici sa concureze oricand pentru premiile puse în joc.

CM 11 Plus este un adeviz folosit pentru montarea placilor ceramice la interior si exterior, precum si a placilor portelanate la interior. Este un adeziv imbunatatit, cu lucrabilitate excelenta, prezinta o rezistenta crescuta la inghet  si se poate aplica pe suprafete hidroizolate la interior. 

Mai multe informatii puteti gasi pe www.ceresit.ro.

Related posts

Frigul a venit! Iata cum iti intaresti sistemul imunitar cu ajutorul unui blender!

Adina Meyers

Locul unde gasiti totul pentru un „acasa” mai fericit

Adina Meyers

Arta cositorului pe intelesul publicului la MNAR

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe