LifeStyle

Franke aduce un plus de rafinament în bucătărie prin lansarea hotei Up&Down

Pentru a ţine pasul cu cerinţele tot mai exigente în materie de stil în bucătărie, Franke, lider pe piaţa autohtonă de echipamente încorporabile pentru bucătării destinate uzului casnic, lansează hota Up&Down, care combină funcţionalitatea unei hote cu eleganţa unui corp de iluminat.

Astfel, hota Up&Down poate fi utilizată ca un corp de iluminat atunci când nu gătiţi, dar poate fi transformată şi într-o hotă atunci când este necesar.

Experţii descriu acest produs ca o expresie a celui mai sofisticat stil având un important rol estetic în cadrul bucătăriei datorită finisajelor perfecte şi a materialelor folosite şi în acelaşi timp contribuie la îmbunătăţirea aerului şi atmosferei datorită capacităţii excelente de aspirare.

Finisajul este din oţel inoxidabil iar cu ajutorul unei telecomenzi, hota devine vizibilă doar atunci când se găteşte şi în rest acţionează ca o sursă de lumină cu şase becuri economice de 7W fiecare. Hota are patru viteze, o capacitate de evacuare de  520mc/h, un nivel de zgomot scăzut, afişaj digital, funcţie de oprire automată după 30 minute, funcţie de ventilarea aerului timp de 24 de ore şi garanţie de trei ani.

Despre Franke

Din portofoliul Franke Artemis Group fac parte companiile Franke Kitchen Systems Group şi Franke Commercial Systems Group. Franke Kitchen Systems Group este lider mondial în furnizarea de sisteme pentru bucătărie (chiuvete, hote, plite, cuptoare etc), în timp ce Franke Commercial Systems Group include diviziile: Franke Foodservice Systems (servicii şi sisteme de bucătărie pentru restaurante cu servire rapidă), Franke Washroom Systems (sisteme sanitare şi de spălare pentru sectoarele publice), Franke Coffee Systems cu o gamă largă de maşini automate, profesionale şi semiprofesionale pentru cafea, Franke Beverage Systems (containere pentru băuturi) şi inginerie industrială. 

Mai mult, Franke Artemis Group administrează un portofoliu extins în domeniul imobiliar prin intermediul Franke Artemis Real Estate Group atât în Elveţia, cât şi peste hotare şi deţine prin intermediul Franke Artemis Asset Management Group participaţii strategice în cadrul unor companii elveţiene listate la bursă.

Franke Artemis Group are în jur de 11.000 de angajaţi la nivel mondial şi este prezent în peste 100 de ţări pe tot globul. Grupul a generat vânzări de 2,4 miliarde franci elveţieni în 2010.

Related posts

Concursul International de Canto

Adina Meyers

Galeriile Noblesse premiaza excelenta in design interior

Adina Meyers

Sony: Un Craciun decorat cu divertisment digital

Adina Meyers