LifeStyle

Fragranite Plus sau protectie antibacteriana de pana la 99% pentru chiuvetele Franke

Compania Franke, liderul mondial in sisteme inteligente pentru utilarea bucatariei a introdus, incepand de anul acesta, tehnologia Sanitized pentru producerea intregii game de chiuvete din Fragranite.

Presupunand introducerea ionilor de argint in compozitia materialului, tehnologia Sanitized asigura o protectie antibacteriana a chiuvetelor in proportie de pana la 99%. Noul material, obtinut prin imbogatirea cu ioni de argint, se numeste Fragranite Plus si are rolul de a destabiliza celulele bacteriilor, impiedicandu-le sa se inmulteasca.

Acest nou beneficiu se adauga celui introdus de Franke in anul 2010 cand, prin utilizarea in procesul de productie a unor particule din granit cu dimensiuni mai mici si a unei imbunatatiri a rasinii utilizate, a fost obtinuta o suprafata din Fragranite mai neteda si mai usor de curatat.

“Notorietatea companiei Franke se datoreaza in mare masura gradului inalt de inovatie pe care fiecare dintre produsele sale il inglobeaza si preocuparii specialistilor sai pentru evolutie prin adaptarea celor mai noi tehnologii la asteptarile consumatorului modern. Acum, prin folosirea tehnologiei Sanitized, Franke nu face altceva decat sa adauge plus valoare inaltului standard de calitate pe care il au chiuvetele din Fraganite, ajutand la mentinerea unui mediu igienic in bucatarie.”, declara Florin Porojan, Director General Franke Romania.

Pe un material neprotejat, bacteriile se pot multiplica la fiecare 20 de minute, ceea ce are un impact negativ asupra igienei. Chiar si dupa curatarea chiuvetei, in cuva sau pe picurator raman bacterii si microbi. Tehnologia Sanitized nu inlocuieste operatia de intretinere a chiuvetei, insa ajuta la pastrarea igienei suprafetelor din Fragranite Plus, impiedicand inmultirea bacteriilor. Testele au demonstrat ca prin folosirea tehnologiei Sanitized, pana la 99% din bacterii sunt impiedicate sa se multiplice pe chiuvetele din Fragranite Plus.

Fraganite este o marca inregistrata Franke, materialul pe care il desemneaza fiind cel de-al patrulea cel mai dur material dupa diamant, rubin si topaz. Fragranite contine rasina acrilica si particule de granit in proportie de 80%, ceea ce confera chiuvetei o soliditate deosebita si o rezistenta la lovituri, zgarieturi si pete, facand-o aproape indestructibila. Astfel, datorita calitatilor sale, chiuvetele de Fragranite pot fi utilizate pe perioade indelungate.

Cu un design ce pune accentul pe formele line, chiuvetele din Fraganite sunt disponibile in opt variante de culori naturale, de la negru (Nero) si bej (Avena) pana la alb (Bianco), care completeaza intr-un mod ideal stilul ales pentru bucatarie.

 

Related posts

Deschidem sezonul de iarnă la concerte: Pink Martini revine la București pe 1 decembrie 2018, cu o colecție specială de cântece de iarnă !

Adina Meyers

Plante aromatice care pot fi crescute în ghiveci în apartament – FOTO

Adina Meyers

Alege frumusetea bio!

Adina Meyers