Home

Florile și proiectele de bricolaj

Proiectele de bricolaj sunt din ce în ce mai apreciate. Nici nu e de mirare având în vedere că o asemenea activitate înseamnă, printre altele, relaxare, creativitate și originalitate.

Dacă iubești mult florile, dar nu dispui de foarte mult timp pentru a le îngriji sau dacă pur și simplu îți place  să te ocupi de proiecte de bricolaj, atunci poți realiza diverse modele din dresuri, de exemplu.

Așadar, tot ce trebuie să faci este să alegi o floare preferată și să începi lucrul.

Ai nevoie de dresuri colorate – roșii, galbene, albastre, verzi etc., de sârme de diverse mărimi (pe care vei înfășura materialul), de clești pentru a tăia sârma și de un tipar după care vei lucra. Va trebui să desenezi petalele și frunzele pentru a îți fi mai ușor să tai materialul.

Poți utiliza florile pe care le-ai creat pentru a înfrumuseța o încăpere, pentru a îi oferi un farmec aparte sau, de ce nu, le poți utiliza atunci când împachetezi un cadou pentru cineva drag.

Mai poți realiza diverse modele de flori utilizând tehnica origami sau pe cea care poartă numele de quilling. În cazul lor ai nevoie de hârtie – o foaie pătrată, respectiv fâșii.

Indiferent de metoda pe care o vei alege, rezultatul va fi unul spectaculos, iar tu cu siguranță te vei relexa realizând aceste flori. În plus vei primi doar aprecieri de la cei care le vor vedea sau le vor primi.

Sursă: https://diy-enthusiasts.com/diy-home/flower-craft-ideas-adults-make-nylon/

Sursă foto: www.pinterest.com

 

Related posts

Cetățenii se pot implica în gestionarea fondurilor europene pentru protecția mediului

Adina Meyers

Rețeta lui Răzvan Exarhu: „Vinete dumnezeiești, la cuptor”

Adina Meyers

A summer in the Hamptons

Adina Meyers