Calatorii Home LifeStyle

Teste COVID-19 GRATUITE pentru bucureștenii care pleacă în vacanță

Bucureștenii care pleacă în vacanță pot face teste COVID-19 gratuit, după ce consilierii au aprobat, miercuri, proiectul „Testăm pentru București”.

Bucureștenii care călătoresc în scop turistic, dar și cei care rămân acasă pot cere înscrierea în proiectul Primăriei Capitalei prin care vor fi testați gratuit pentru depistarea infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Testarea se realizează folosind aparate RT-PCR.

După aprobarea proiectului, începând de joi, bucureștenii interesați se pot înscrie pentru a fi testați gratuit de către Primăria Capitalei, prin ASSMB, la adresa de email [email protected]

„Doresc să subliniez faptul că avem 43 de puncte de testare, cu o capacitate de 1.500 de teste pe zi! Nu vom aglomera punctele de testare, pentru ca Primăria Capitalei, prin ASSMB, a achiziționat, din timp, 5 noi aparate de testare RT–PCR”, a declarat Gabriela Firea.

Primăria Capitalei are deja în derulare mai multe programe de testare a bucureștenilor asimptomatici din mai multe categorii socio-profesionale, iar acum numărul beneficiarilor proiectului „Testăm pentru București!” va fi astfel suplimentat cu 9.000.

Articole similare

Recomandări Fest(in) pe Bulevard, a opta zi

Redactia

Praktiker Romania: „Peste trei sferturi din vanzarile de materiale de constructii se realizeaza in sezonul de vara”

Redactia

De 10 ani impreuna cu ECC-Net

Redactia