Home

Finisaje moderne pentru un living open space

Planurile deschise au crescut în popularitate, până într-acolo încât majoritatea familiilor optează pentru ele. Open space înseamnă renunțarea la pereți în favoare unui spațiu comun care înglobează mai multe funcțiuni. În general bucătăria, sufrageria și locul de luat masa sunt incluse într-un open space. 

Ce ne atrage la acest tip de locuire? Ca stil de design, planurile deschise au impact asupra modului în care locatarii interacționează unii cu alții. Astfel de spații sunt mai „sociabile”, încurajând dialogul. Totodată sunt mai luminoase, iar în casele de mici dimensiuni oferă senzația de mai mult spațiu. De asemenea, permit realizarea unui decor modern, în stil contemporan.

Într-un open space, pardoseala pe care o alegi va face diferența atât din punct de vedere estetic, dar și practic. Designerii recomandă plăcile ceramice subțiri, de dimensiuni mari, de tipul Laminam, care sunt și rezistente, și ușor de curățat. În plus, plăcile ceramice de dimensiuni mari creează impresia de spațialitate și fluiditate, au un design compact și un timp de montaj mai scurt.

Pentru montare vei avea nevoie de un material la fel de modern și totodată economic, având în vedere că va trebui să acoperi suprafața mare a planului deschis.

Recomandarea noastră este să folosești  Ultralite S1, un adeziv pe bază de ciment, special creat pentru lipirea plăcilor ușoare, de dimensiuni mari. Îl găsești în portofoliul de produse Mapei.

Consumul este foarte avantajos: 15 kg de Ultralite S1 echivalează cu 25kg de adeziv standard, iar randamentul de acoperire este cu 60% mai mare decât cel al adezivilor pe bază de ciment tradiționali.

Acest adeziv revoluționar beneficiază și de tehnologia Low Dust, ceea ce reduce semnificativ cantitatea e praf emanată în timpul amestecării , făcând aplicarea mai ușoară și mai sănătoasă.

Amestecat cu apă, Ultralite S1 are următoarele caracteristici:

– excelentă capacitate de preluare a deformărilor din substrat și din plăci;

– excelentă capacitate de acoperire a spatelui plăcilor;

– aderență perfectă pe toate materialele folosite în mod uzual în construcții;

– timp deschis și timp de corecție mari, având ca rezultat un montaj mai ușor.

Dacă te gândești să montezi plăci subțiri, de mari dimensiuni, și pe pereți, o poți face, căci excelenta proprietate de rezistență la alunecare a Ultralite S1 permite un montaj ușor și sigur pe suprafețe verticale.

Important e să te bucuri de livingul tău open space cu finisaje moderne!

 

 

 

 

 

Related posts

Ce este un aparat de spalat cu presiune si cum va poate ajuta un astfel de utilaj

Adina Meyers

Ritzy Rocco Dining Table new from Satara

Adina Meyers

Ce schimbari fac romanii atunci cand renoveaza baia

Adina Meyers