Amenajari Exterioare Balcon si terasa

3 site-uri care te ajută să pui la punct casa pentru şcoală

Unii dintre noi fac modificări în casă pe tot timpul anului, alţii aşteaptă un imbold ceva mai puternic pentru a se apuca de recondiţionări, renovări şi schimbat mobilă sau alte treburi de oameni mari. Dacă te regăseşti mai degrabă în a doua categorie, este perfect. Articolul acesta  este pentru tine.

Un nou an şcolar este un prilej excelent pentru modificarea câtorva dotări din interiorul apartamentului: a trecut vara, a trecut perioada concediilor, au trecut căldurile sufocante, încă nu a început frigul şi nici angoasa provocată de ploile interminabile. Acum este momentul perfect pentru a-ţi pune casa la punct!

Dispotrading.ro – Salopete de lucru Dispotrading, ca să îţi intri în rol

Cu siguranţă nu vei dori să îţi sacrifici nici dintre pijamale, nici dintre hainele de zi cu zi pentru a-ţi renova casa. În plus, când porţi salopetă de lucru, ai alt spor în activitatea ta de “meşter”. Salopetele pot fi din tercot, din doc sau din bumbac, cu pieptar sau cu jachetă, dintr-o singură piesă sau din două piese – modele şi culori diferite, astel încât tu să îţi poţi găsi ţinuta potrivită.

Berluni.ro – pentru o atmosferă călduroasă

Aici începe treaba serioasă, la centrale termice – trebuie să îţi măsori locuinţa, să analizezi punctele pe unde s-ar putea pierde căldură şi gradul de izolare termică a locuinţei, apoi să alegi o centrală termică potrivită ca putere, ca model şi, mai ales, ca tip de combustibil folosit, pentru casa şi necesităţile tale.

Cu siguranţă ştii deja că cele mai căutate tipuri de centrale termice sunt centralele pe gaz (în special cele în condensaţie) şi centralele pe lemne. Analizează, înainte de a face achiziţia, care tip de combustibil este mai avantajos pe termen lung – atât ca preţ, cât şi raportându-te la mediu. Apoi va trebui să găseşti un instalator priceput (cei de la Berluni au, în echipa lor, şi instalatori specializaţi în montarea centralelor) şi să alegi caloriferele potrivite pentru fiecare cameră, în funcţie de dimensiunile camerei şi de tipul centralei alese.

Headprint.ro – pentru pereţi şi mai simpatici

După ce te-ai asigurat că în întreaga locuinţă va fi o temperatură plăcută şi pe timpul sezonului rece, trebuie să te îngrijeşti de aspectul pereţilor tăi. Dacă este nevoie de o împrospătare, dă întâi cu o mână de lavabilă, iar dacă nu este nevoie de vopsea, atunci poţi începe să îi decorezi.

Pentru decorarea pereţilor poţi folosi print autocolant – unul dintre variantele de autocolant pe care le pune la dispoziţia sa Headprint. Trebuie să ştii că poţi cere un print autocolant personalizat, pentru a-l afişa frumuşel în living, în locul unui tablou banal sau pe hol, ca mesaj de întâmpinare pentru toţi cei ce-ţi vor păşi pragul.

Dacă ideea de a lipi lucruri pe pereţi nu îți surâde, poţi opta pentru un alt fel de print, unul pe care să îl poţi înrăma sau poate unul pe care să îl lipeşti pe una dintre uşile casei, pentru un aspect personalizat insolit.

Despre toate celelalte lucruri, cu siguranţă ştii cum se fac: cum să îţi reorganizezi mobilierul, cum trebuie să cureţi fiecare colţişor din casă pentru a-ţi putea reorganiza lucrurile într-un mod optim, cum să etichetezi recipientele unde ţii mărunţişuri ca să ştii ce şi unde găseşti şi aşa mai departe.

Aşadar… Spor la treabă! 

Related posts

Utilizarea plăcilor ceramice la exterior

Adina Meyers

Cum arată cea mai mare grădină de TRANDAFIRI din România. Un adevărat paradis al iubitorilor de flori – FOTO

Adina Meyers

Din ce este compus un sistem de panouri fotovoltaice

Adina Meyers