Home

Fii propriul designer de bijuterii si decoratiuni cu Moment Super Glue Ultra Gel

La prima vedere, cu un adeziv instant poti realiza mici reparatii. Poti sa-ti lipesti cureaua care s-a rupt, pantofii preferati carora li s-a rupt tocul, saua de la bicicleta sau piatra cazuta a unui inel. Dar ce te retine sa te rezumi la astfel de reparatii? Ce te impiedica sa-ti confectionezi propriile tale decoratiuni? Nu doar decoratiuni pentru Craciun sau Paste, ci si decoratiuni pentru camera copiilor sau pentru sufrageria ta, rame unicat pentru fotografii sau tablouri, bijuterii adaptate personalitatii tale sau cadouri personalizate pentru cei dragi.

Toate acestea le poti realiza folosindu-ti creativitatea si un tub de Moment Super Glue Ultra Gel 2g.

Acest produs este un adeziv instant foarte puternic, iar formula anti-scurgere il face ideal pentru lipituri flexibile pe plan vertical si lipituri pe suprafete poroase. Moment Super Glue Ultra Gel este rezistent la conditii atmosferice si socuri, rezistent la apa,

poate sustine sarcini grele si ramane transparent dupa uscare. In plus, lipeste in cateva secunde si nu contine solventi.

Moment Super Glue Ultra Gel poate lipi o gama larga de materiale. Produsul este recomandat pentru cauciuc, piele, metal, lemn, portelan, plastic sau hartie, ceea ce inseamna ca poti crea produse unicat combinand si lipind materiale din cele mai variate.

Totusi, daca nu te incanta ideea de a-ti face propriile bijuterii sau decoratiuni si vrei sa te rezumi la mici reparatii, afla ca Moment Super Glue Ultra Gel 2g iti poate aduce o multime de premii. In perioada 01 mai – 31 octombrie 2015, Henkel Romania va desfasura la nivel national campaniei „Promotia de aur Moment”. La aceasta campanie participa toate produsele Moment Super Glue Ultra Gel 2g in ambalaj promotional, special semnalizate. Mecanismul promotiei este foarte simplu. Achizitionezi produsul, introduci codul de pe sticker pe www.lipesteorice.ro/promotia-de-aur si afli instant daca ai castigat. Premiile campaniei constau in 6 placute din aur de 14 karate, fiecare a cate 10 grame, precum si 500 bjuterii fantezie.

Atunci cand Moment Super Glue Ultra Gel 2g iti sta alaturi, creativitatea, inspiratia si norocul sunt de partea ta si faci fata cu brio situatiilor neprevazute!

 

 

 

Related posts

Transport dulapuri, paturi și mobilă de bucătărie

Adina Meyers

Inspirație pentru amenajarea bibliotecii

Adina Meyers

Ghid pentru alegerea parchetului potrivit

Adina Meyers