Elis Pavaje, lider pe piata pavajelor din Romania, isi rasplateste clientii printr-un cadou la achizitionarea unor modele de pavaje de tip rezidential. Campania este valabila in perioada 6 mai – 30 iunie 2015, iar produsele din program au preturi speciale, mai mici cu 24%. Acestea sunt accesibile clientilor din toata tara, prin reteaua de peste 150 distribuitori parteneri ai Elis Pavaje.

Pentru a raspunde diferitelor cerinte, stiluri si gusturi, promotia include mai multe modele de pavaj in forme si culori diferite, precum si un model de bordura, pentru delimitarea si finisarea amenajarii. Astfel, cei care isi doresc un decor cat mai apropiat de aspectul natural al mediului inconjurator, pot opta pentru unul dintre pavajele Rustic si Pietra, in timp ce iubitorii stilului clasic si minimalist pot alege dintre Maris si Patrat P3, doua modele cu aer atemporal, adaptabile atat arhitecturilor clasice cat si celor rustice si moderne. Promotia vine si cu un cadou special, astfel pentru fiecare 10 mp achizitionati, cumparatorii vor primi la alegere o jardiniera J2 sau doua jardiniere J1 de culoare maro.

Pe langa calitatile estetice, produsele marca Elis Pavaje asigura garantia unei investitii sigure si profitabile. Realizate din beton de calitate superioara, vibropresat, pavelele se monteaza usor si au o rezistenta indelungata la uzura, ceea ce asigura cumparatorilor avantajul de a se bucura de o curte sau gradina cu aspect la fel de proaspat si peste ani.

In plus, aditivii de impermeabilizare si anti-inghet asigura rezistenta crescuta la ciclurile de inghet-dezghet, astfel spre deosebire de betonul turnat, pavajul nu va prezenta crapaturi. Pavajul vibropresat nu necesita intretinere majora in timp, iar petele diverse precum cele de ulei sau de rugina pot fi indepartate usor cu diferite solutii sau se poate opta pentru schimbarea pavelelor afectate cu unele noi.

Alte avantaje ale folosirii pavajului vibropresat sunt stabilitatea foarte buna a suprafetelor pavate, drenajul eficient al apei si aerisirea solului, o cerinta ecologica foarte importanta.

Produsele aflate la promotie au preturi incepand de la 42 lei/mp si sunt disponibile in peste 10 nuante diferite, de la alb-crem, perla sau sepia la antracit, rosu, maro sau nisip. Produsele pot fi achizitionate prin reteaua vasta de distribuitori parteneri ai Elis Pavaje. Cei interesati in a obtine o oferta personalizata direct de la distribuitori sunt invitati sa acceseze http://www.elis.ro/promotie-elis-pavaje/.

Elis Pavaje asigura intreaga gama de produse necesare exploatarii eficiente a oricarui spatiu, in functie de destinatia acestuia. Produsele din portofoliu includ pavaje rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, boltari, garduri ,jardiniere, blocheti , blocuri de zid si palisade.

 

 

Related posts

Arma ta impotriva zilelor insorite: plasa de umbrire

Adina Meyers

Despre importanța luminii naturale în proiectarea casei

Adina Meyers

Au fost decernate Oscarurile în branşa montatorilor de acoperişuri

Adina Meyers