Home LifeStyle

Cum alegi sandale comode și de calitate? Detaliile care fac diferența

În sezonul cald, sandalele reprezintă piesa centrală a garderobei la capitolul încălțăminte. Motivul? Sandalele sunt practice, comode și versatile, putând fi asortate atât la ținute office, cât și la outfituri casual, de fiecare zi.

Vrei să obții un look impecabil cu ajutorul unei perechi de sandale? Ai la dispoziție numeroase opțiuni, însă trebuie să ții cont de alegerea unor modele de calitate, care să-ți ofere confort pe toată durata purtării. Descoperă din rândurile de mai jos care sunt detaliile de care să ții seama atunci când vrei să cumperi o pereche de sandale!

Poartă sandale cu talpă joasă

Oricât de frumoase ar fi sandalele cu un toc amețitor, nu sunt cele mai comode alternative pentru purtarea zilnică. De aceea, dacă ai un stil de viață activ, vei prefera încălțări cu talpă joasă, fără toc sau sandale cu talpă ortopedică. Acestea sunt potrivite mai ales pentru zilele călduroase de vară, atunci când intervine și disconfortul termic.

Poți opta și pentru o pereche de saboți de pe epantofi.ro, ideali pentru momentele în care ai nevoie de încălțăminte confortabilă. Pentru a determina înălțimea tocului la sandale, ține cont de stilul tău de viață, de articolele vestimentare pe care le porți des și de activitatea zilnică. Chiar dacă ai nevoie în dressing de o pereche de sandale cu toc, alege și un model cu talpă joasă, potrivit pentru fiecare zi. Ulterior, vei putea alege și sandale cu toc, pe care să le porți de fiecare dată când simți nevoia.

Optează pentru sandale rezistente

Sandalele comode și rezistente trebuie să fie confecționate din materiale de calitate. Nu face rabat de la calitate, chiar dacă ești nevoită să plătești o sumă mai mare pentru o pereche de sandale.

Încălțările reprezintă atât o investiție în propriul aspect, cât și pentru sănătatea și confortul picioarelor tale. Mai mult, dacă alegi o pereche de sandale de calitate, te vei bucura de purtarea lor ani la rândul, nefiind nevoită să cumperi altele noi după doar câteva utilizări. De fiecare dată când probezi sandalele, verifică materialul, cusăturile și modul în care este lipită fiecare baretă.

Ține cont de regulile simple de asortare a sandalelor

Nu știi ce sandale să alegi? Cea mai simplă opțiune include sandalele de damă în culori neutre. Poți adăuga în garderobă sandale albe, nude, gri, negre sau albe, ușor de asortat cu orice articol vestimentar.

Dacă preferi un stil diferit, alege o pereche de sandale într-o nuanță contrastantă cu cea a articolelor pe care le porți. Nu ești hotărâtă în privința culorii? Gândește-te care este nuanța pe care preferi să o porți în vara aceasta. Dacă sandalele în nuanțe de negru sau gri sunt ideale pentru evenimentele de seară, culorile deschise și cele pastel sunt mai des purtate pe timpul zilei.

Înainte să achiziționezi o pereche de sandale pentru vară, poți ține cont și de culoarea părului. De pildă, unei femei blonde îi sunt recomandate sandalele în nuanțe de auriu, bronz, nude sau modele pe negru, cu toc transparent. Ține cont de aceste detalii, atunci când vrei să creezi un echilibru cromatic între partea superioară a corpului și cea inferioară.

Recomandările noastre îți stau la dispoziție pentru a selecta cele mai potrivite perechi de sandale! Optează pentru modele de calitate, din materiale rezistente, cu o talpă joasă, care să nu te incomodeze, indiferent de timpul pe care-l petreci stând în picioare.

Related posts

Casa domnitorului Alexandru Ioan Cuza, care găzduiește primul muzeu din Galați, reabilitată

Adina Meyers

CAMINUL presumar IANUARIE/FEBRUARIE 2011

Adina Meyers

Folosește farfurii de unica folosință de la snick-ambalaje.com în locul ambalajelor de plastic 

Adina Meyers