Amenajari Interioare Home Practic

Importanța culorilor în proiectele de amenajare a locuințelor

Personalizarea unui spațiu se face cu o investiție în materiale de finisaj și cu puțină imaginație. Putem să ne punem amprenta asupra unui spațiu prin alegerea unor vopsele colorate.

Aplicarea unei simple nuanțe pe pereți poate schimba radical starea și energia proprietarului. Diverse combinații simple pot transforma în mod inspirat orice spațiu.

Se acordă o importanță din ce în ce mai mare asupra culorilor în proiectele de amenajare și renovare a locuințelor. Colorarea pereților poate schimba substanțial aspectul unei locuințe, fiind una dintre activitățile cele mai accesibile atât din punct de vedere financiar, cât și ca nivel de dificultate.

Culorile saturate dau o senzație de profunzime și un plus de dramatism stilului de amenajare, în vreme ce culorile deschise luminează spațiul, creând o atmosferă primitoare.

Roșu e o culoare dinamică care poate fi cu succes combinată cu accesorii albe cum ar fi: corpuri de iluminat supradimensionate, perne decorative, covoare. Combinația alb-roșu poate fi utilizată pentru decorarea living-ului, holului și bucătăriei.

Related posts

10 decoratiuni care dau viata unei locuinte

Adina Meyers

Handmade home! Cum arată apartamentul cu peste 750 de plante al unui model american – FOTO&VIDEO

Adina Meyers

Cum sa alegi masina de spalat? Specialistii Electrolux te invata in 5 pasi simpli

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe