Amenajari Interioare Home Practic

Importanța culorilor în proiectele de amenajare a locuințelor

Personalizarea unui spațiu se face cu o investiție în materiale de finisaj și cu puțină imaginație. Putem să ne punem amprenta asupra unui spațiu prin alegerea unor vopsele colorate.

Aplicarea unei simple nuanțe pe pereți poate schimba radical starea și energia proprietarului. Diverse combinații simple pot transforma în mod inspirat orice spațiu.

Se acordă o importanță din ce în ce mai mare asupra culorilor în proiectele de amenajare și renovare a locuințelor. Colorarea pereților poate schimba substanțial aspectul unei locuințe, fiind una dintre activitățile cele mai accesibile atât din punct de vedere financiar, cât și ca nivel de dificultate.

Culorile saturate dau o senzație de profunzime și un plus de dramatism stilului de amenajare, în vreme ce culorile deschise luminează spațiul, creând o atmosferă primitoare.

Roșu e o culoare dinamică care poate fi cu succes combinată cu accesorii albe cum ar fi: corpuri de iluminat supradimensionate, perne decorative, covoare. Combinația alb-roșu poate fi utilizată pentru decorarea living-ului, holului și bucătăriei.

Related posts

The Ideal Bed for Relaxing and Watching TV

Adina Meyers

De inchiriat: Apartament cochet langa parc

Adina Meyers

Despre cat de utila este o masina de tocat carne si cum o alegi pe cea mai buna

Adina Meyers