Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Fierul forjat – un material potrivit pentru orice stil de amenajare

În cazul amenajării unei locuințe detaliile sunt foarte importante. Ele pot face diferența între o casă simplă, banală și una plină de personalitate, originalitate, în care să te simți cu adevărat „acasăˮ. 

Evident că trebuie să ții cont de sfatul specialiștilor în domeniul designului interior, dar acest aspect nu te împiedică să fii creativ. Dacă adori obiectele din fier forjat lucrurile sunt și mai simple pentru că acest material se potrivește cu orice stil de aranjare (clasic, modern, rustic, vintage, shabby chic etc.), dar și în orice spațiu (dormitor, bucătărie, hol, dining, bucătărie, grădină, balcon etc.).

În plus, fierul forjat este prieten și cu celelalte materiale: lemn, cărămizi, marmură etc. Nu trebuie să îți faci probleme nici în privința culorilor sau a materialelor pe care le poți folosi alături de fierul forjat. Nu vei da greș nici dacă vei alege, de exemplu, pentru pat o cuvertură groasă și colorată, nici dacă vei opta pentru una uni și subțire.

Așadar, tot ce trebuie să faci pentru a crea un decor armonios din punct de vedere estetic și funcțional este să ții cont de măsură și să mergi la cumpărături pentru a achiziționa obiectele potrivite pentru tine și casa ta: pat, veioze, lampadare, scaune, mobilier pentru grădină, măsuță de cafea, rame pentru tablouri, suporturi pentru tacâmuri, etajere, cuiere, separatoare camere etc.

Sperăm ca imaginile din galeria foto să reprezinte o adevărată sursă de inspirație pentru tine.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Articole similare

Iti place painea mereu proaspata? Iata cum te poti bucura zilnic de ea cu ajutorul unei masini de facut paine

casamea.ro

Mobilier pentru copii inspirat din povesti

casamea.ro

10 obiecte pe care le poti folosi in loc de noptiera

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu