Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Hainele și accesoriile vestimentare – altfel de elemente decorative pentru casa ta

Decorarea diverselor spații, îndeosebi a holului de la intrare, cu articole de îmbrăcăminte și accesorii vestimentare nu este o idee atât de extravagantă pe cât pare.

E adevărat, în locuințele de la noi, o astfel de soluție nu este tocmai des întâlnită. Însă niciodată nu este prea târziu să dai frâu liber imaginației pentru a crea un decor mai atipic. Utilizarea articolelor de îmbrăcăminte în scop decorativ aduce după sine și o serie de avantaje demne de menționat.

În primul rând, costurile sunt aproape 0, dacă facem abstracție de zugrăvirea sau vopsirea pereților. În al doilea rând, păstrarea hainelor și accesoriilor pe suporturi fixate în pereți sau uși va oferi mai mult spațiu în dulapuri pentru lucrurile care nu pot fi ținute la vedere. În al treilea rând, reprezintă o modalitate simplă de a-ți pune mai bine amprenta asupra decorului.

Nu în ultimul rând, doamnele si domnișoarele mai dezordonate nu vor mai trebui să piardă timp prețios căutând accesorii „pierdute” în dressing. Sună convingător?

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Casa cocheta construita pentru oaspeti

Adina Meyers

Românii, mult mai preocupați de reamenajare în perioada pandemiei. Magazinele de bricolaj, la mare căutare

Adina Meyers

Sugestii de amenajare pentru un spațiu dedicat lecturii

Adina Meyers