Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Hainele și accesoriile vestimentare – altfel de elemente decorative pentru casa ta

Decorarea diverselor spații, îndeosebi a holului de la intrare, cu articole de îmbrăcăminte și accesorii vestimentare nu este o idee atât de extravagantă pe cât pare.

E adevărat, în locuințele de la noi, o astfel de soluție nu este tocmai des întâlnită. Însă niciodată nu este prea târziu să dai frâu liber imaginației pentru a crea un decor mai atipic. Utilizarea articolelor de îmbrăcăminte în scop decorativ aduce după sine și o serie de avantaje demne de menționat.

În primul rând, costurile sunt aproape 0, dacă facem abstracție de zugrăvirea sau vopsirea pereților. În al doilea rând, păstrarea hainelor și accesoriilor pe suporturi fixate în pereți sau uși va oferi mai mult spațiu în dulapuri pentru lucrurile care nu pot fi ținute la vedere. În al treilea rând, reprezintă o modalitate simplă de a-ți pune mai bine amprenta asupra decorului.

Nu în ultimul rând, doamnele si domnișoarele mai dezordonate nu vor mai trebui să piardă timp prețios căutând accesorii „pierdute” în dressing. Sună convingător?

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Importanța lenjeriei de pat pentru un somn cât mai odihnitor

Adina Meyers

O casa in varf de munte

Bianca Ion

8 culori de vopsea pe care le puteti folosi in camera de zi

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe