LifeStyle

Festivalul marilor demonstratii la Bricostore

Astfel, publicul larg are ocazia sa invete de la profesionisti cum sa utilizeze produse destinate constructiilor si amenajarilor interioare.

In cadrul atelierelor practice, profesionistii Bricostore ii vor invata pe participanti cum sa instaleze obiecte sanitare in baie si bucatarie, sa mixeze si sa aplice eficient vopsele de interior si exterior, sa foloseasca in mod corect unelte si scule manuale si electrice. Cei prezenti vor deprinde aptitudini necesare punerii in practica a planurilor personale de constructii si renovari. 

„In contextul economic actual, tot mai multe persoane aleg sa-si materializeze planurile de constructii si renovari in regie proprie. Bricostore vine in sprijinul acestor clienti prin organizarea unei game extinse de ateliere practice, concentrate in timpul weekendurilor, care vizeaza toata gama de proiecte: instalatii electrice si sanitare, tencuieli si zugraveli, montare gresie, faianta si parchet, amenajare gradina.”, a declarat Andreea Gheorghe, Marketing Manager Bricostore. 

Festivalul marilor demonstratii reprezinta componenta practica a campaniei Festivalul Ofertelor de Toamna, organizata de Bricostore pe parcursul lunii octombrie. Cei ce vor veni in magazinele Bricostore pe perioada Festivalului se vor bucura de multe alte surprize: o gama larga de produse la preturi promotionale, reduceri la produse de sezon, taloane razuibile cu premii la fiecare cumparatura si bonus 2000 de puncte la emiterea cardului Bonus Card Bricostore.

Bricostore continua astfel sa-si rasplateasca clientii punandu-le la dispozitie, cu ajutorul partenerilor consacrati, personal specializat in constructii si amenajari pentru demonstratii si instruire personala. Alaturi de ghidurile practice ce pot fi descarcate de pe www.bricostore.ro atelierele practice vin sa intregeasca preocuparea companiei de a oferi o mana de ajutor clientilor sai in vederea optimizarii costurilor aferente lucrarilor de constructii si amenajari interioare.

Campania Festivalul Ofertelor de Toamna se desfasoara la nivel national, in toate magazinele Bricostore.  

Grupul Bricostore este prezent in Romania din anul 2001, avand in prezent o retea de 15 magazine in Bucuresti si in tara. Bricostore vine in intampinarea dorintelor clientilor sai cu cele mai potrivite produse, idei si servicii pentru renovarea, construirea si amenajarea casei si gradinii: cele mai noi tehnologii si materiale de constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, feronerie, vopsele, produse electrice, produse din lemn, decoratiuni interioare, plante si mobilier de gradina.

Bricostore ofera clientilor sai si o gama completa de servicii: drive-in pentru materiale de constructii, inchiriere de unelte si scule, mixare vopsele, inramare de tablouri, confectionare de perdele si decupare placi din lemn si sticla.

Pentru mai multe informatii va rugam accesati: www.bricostore.ro

 

Related posts

Spatiu restrans? Optiuni nelimitate cu masinile de spalat rufe compacte de la Electrolux

Adina Meyers

O caramida cadou pentru fiecare accesoriu vestimentar cumparat

Adina Meyers

Prima impresie conteaza si in social media

Adina Meyers