Home LifeStyle

Efect al jobului remote: După 25 de ani, angajatul este obez, cocoşat şi mereu obosit – Imagini șocante

Un studiu american a creat o reprezentare vizuală a lucrătorului de la distanţă în 25 de ani, cu ajutorul platformei DirectlyApply.

Astfel, angajatul este obez, cocoşat şi mereu obosit pentru că nu ştie să-şi gestioneze bine timpul când lucrează de acasă. Efectele izolării la domiciliu sunt șocante!

În România, 75% dintre angajaţii care au posibilitatea să o facă, lucrează remote.

Angajatul în anul 2045, după 25 de ani de muncă de acasă, din faţa computerului

Reprezentarea vizuală a viitorului angajat remote: ochii roşii şi obosiţi, spatele cocoşat, un surplus de kilograme şi pierderi ale părului.

Echilibru între viața profesională și cea privată

Sfaturile experţilor sunt clare: cei care lucrează remote să își facă o rutină care să le permită să-și gestioneze timpul şi să-și optimizeze atenţia, să ţină legătura cu prietenii, să facă exerciţii fizice şi să ia pauze regulate. Orele lucrate peste program, zilnic, înrăutățesc situația, iar nivelul stresului crește.

Există riscuri care țin de lucrul de acasă și lipsa de interacțiune, dar dacă corectăm obiceiurile nocive încă de la început, ne putem bucura de mai mult timp liber, pe care îl pierdeam în trafic, în cazul jobului de la birou.

E nevoie de un echilibru, de un balans foarte corect între concentrare şi timpul petrecut cu ochii în calculator şi exerciţiile fizice, interacţiunea umană şi tot ceea ce înseamnă restul universului personal.

Related posts

Curcubeul Veseliei

Adina Meyers

Povestea vâscului

Adina Meyers

Heimtextil 2010

Adina Meyers