Solutii Constructive

Ferestrele tale sunt pregatite pentru iarna?

Cu totii scoatem acum din dulapuri hainele groase, manusile, caciulile si fularele pentru a ne tine de cald in lunile friguroase ce vor urma. Dar sa nu uitam ca putem economisi energie si in acelasi timp creste calitatea confortului din casele noastre, imbracandu-ne si ferestrele in haine calduroase.

Este un reflex absolut normal: atunci cand trebuie sa iesim afara, in timpul iernii, imbracam hainele groase care ne protejeaza de frig. Daca ne este racoare in casa, mai punem un pulover, sosete groase si probabil dam caldura mai tare. În serile geroase, cand totul este inghetat afara, locuintele noastre devin si ele mai racoroase si evident creste si consumul energetic.

De fapt, putem foarte usor sa evitam pierderile de caldura in zilele reci prin simplul gest de a trage draperiile sau rulourile. Este foarte la indemana mai ales in cazul ferestrelor de mansarda VELUX: rulourile plisate-opace potrivite acestora pastreaza caldura la interior gratie materialului izolator din compozitie.

Este o idee extraordinara sa accesorizezi ferestrele de mansarda cu rulouri plisate-opace, deoarece aluminiul dintre cele 2 straturi de material plisat sporeste gradul de izolare termica. Rulourile trase peste ferestre ajuta la mentinerea temperaturii optime din mansarda, astfel incat camera va fi mult mai confortabila pentru a-ti petrece timpul in zilele geroase.

Atunci cand sunt deschise complet, rulourile plisate-opace imbunatatesc izolatia termica cu pana la 34% pentru fiecare fereastra de mansarda in parte.

Rulouri plisate opace – produse multifunctionale

Aceste rulouri fac chiar mai mult decat sa economiseasca energie – sunt complet opace pentru a oferi intimitate si un bun control al luminii si au un design care atrage, gratie structurii care se pliaza. Mai mult decat atat, se pot ajusta. Nefiind fixate la partea superioara sau la cea inferioara a ferestrei, pot fi deplasate pe suprafata acesteia in orice pozitie, blocand razele soarelui dar lasand totusi lumina sa intre.

Atunci cand ai un rulou mobil care se ajusteaza in functie de lumina, asa cum o face ruloul VELUX, poti sta confortabil in fotoliul de langa fereastra, citind o carte buna, avand suficienta lumina dar fara sa fi orbit de soare. Poti aseza ruloul in asa fel incat sa blochezi doar lumina directa si puternica a soarelui.

Acum este momentul sa te pregatesti pentru iarna!

Rulourile plisate-opace VELUX sunt disponibile intr-o gama de 9 culori diferite.

Citeste mai mult despre rulourile VELUX si alege culoarea preferata pe site-ul www.velux.ro sau pe magazinul online www.veluxshop.ro

 

Related posts

Final Distribution produce tigla Novatik, prima tigla metalica in panouri mici fabricata in Romania

Adina Meyers

Soba din teracota – caldura traditionala

Adina Meyers

Elis Pavaje a amenajat aleile si parcarea stadionului Cluj Arena

Adina Meyers