Solutii Constructive

Soluția completă VELUX vă asigură minim 25 de ani de confort în mansardă

În această toamnă, VELUX România lansează campania ”Alege soluția completă VELUX și primești un cadou!” prin care își propune să încurajeze consumul de soluții complete care includ fereastră de mansardă, ramă de etanșare, kit de izolare termică şi protecţie, rulou exterior parasolar. Astfel, proprietarii de mansarde pot să beneficieze de o combinație optimă de produse originale VELUX, care se potrivesc perfect între ele şi care au rolul de a garanta siguranţă şi confort utilizatorului, în orice anotimp.

“Venim în întâmpinarea clienților cu o soluție originală și completă pentru mansarda lor, care să asigure confort maxim și temperaturi optime pe tot parcursul anului, fără a avea griji legate de inflitrații, care să asigure tototdată facturi mai mici la întreținere iarna. În plus, VELUX a ajuns să fie sinonim cu ferestrele de mansardă, iar noi ne dorim ca proprietarii să aleagă originalul și să înțeleagă că nu orice fereastră de mansardă este o fereastră VELUX”, spune Noemi Ritea, Director General VELUX România.

Campania se desfășoară în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie, iar la fiecare soluție completă de produse, clientul va primi un premiu cadou, în funcție de pachetul achiziționat. Detalii aici: http://www.velux.ro/campanii/alege-solutia-completa

Soluția completă VELUX se referă la trei produse originale, care vin cu o serie de beneficii după cum urmează:

Fereastra de mansardă
Ferestrele de mansardă VELUX din gama Standard Plus au geam termoiziolant din trei foi de sticlă, care reduce pierderile de căldură prin adăugarea unui strat suplimentar de sticlă și a sistemului unic izolator ThermoTechnologyTM. Această fereastră are un preț foarte rezonabil. De fapt, este disponibilă la un preț comparabil cu o fereastră de mansardă cu geam termoizolant clasic, cu două foi de sticlă.

Rama exterioară cu kit de izolare termică și hidroizolare inclus

Acest produs care include un cadru izolator flexibil din spumă poliuretanică previne formarea marginilor reci și a condensului, asigură etanșeitate și confort termic. Rama exterioară se potrivește diferitelor tipuri de învelitori și combinații de ferestre.

Ruloul exterior parasolar

Este un produs care se montează și se operează foarte ușor din interior și care are o durată de viață de zece ani. Acesta împiedică razele solare să atingă fereastra și creează un climat interior optim. Astfel, pe timpul verii scade temperatura din interior cu până la 5 grade C. Este transparent, deci nu obstrucționează priveliștea.

Produsele VELUX pot fi achiziționate prin rețeaua națională de distribuitori autorizați, care poate fi consultată pe: www.velux.ro. VELUX România recomandă montarea acestora doar de către montatorii autorizați.

Despre VELUX România

De 20 de ani, mai precis din 19 mai 1997, VELUX România aduce lumina și aerul proaspăt și în casele din România și din Republica Moldova. VELUX România are sediul central și depozitul la Brașov, alegerea unui oraș din centrul țării fiind de la început o decizie strategică pentru distribuirea optimă a produselor. Compania se implică constat în cauze sociale și în viața comunității brașovene.

www.facebook.com/VELUXRomania

https://www.youtube.com/user/VELUXRomania

www.instagram.com/veluxromania

#veluxromania #povestidinmansarde #momentvelux #velux20

Related posts

Ghidul cumpărătorului: Cum alegi un aparat bun de sudură

Adina Meyers

Studiu: românii sunt tot mai interesați de tranzacțiile imobiliare

Adina Meyers

Cu siguranta constructiilor nu te joci!

Adina Meyers