O incapere bine luminata creste buna dispozitie a celor ce o locuiesc. Lumina soarelui, prin propietatile sale benefice, poate influenta energia, vitalitatea si sanatatea corpului tau.

Fereastra este elementul principal care comunica cu natura pentru noi. Solutii moderne pentru rezolvarea problemelor de izolare fonica si termica se gasesc la tot pasul, dar solutiile de marire a gradului de luminozitate pentru apartamente sunt inca la inceput. REHAU are deja o solutie: ferestrele suple.

Profilele ECOSOL Design® avand o latime redusa, genereaza suprafete vitrate mai mari cu pana la 13% fata de o fereastra cu un profil clasic. Fermitatea structurii cu adancime de 70 de mm, permite ca latimea profilului sa fie mai mica.

Ferestrele realizate cu profilul ECOSOL Design® imbina caracteristicile extraordinare ale ferestrelor de calitate ridicata cu beneficiile iluminarii crescute a incaperii.

Ferestrele realizate cu acest profil se incadreaza in rafinamentul si eleganta timpurilor moderne, oferind un beneficiu natural daruit de soare de la inceputul timpurilor: lumina naturala.

Ferestrele suple realizate cu ECOSOL Design® reunesc caracteristicile exceptionale ale profilelor REHAU® cu calitatea si standardele inalte de productie ale programului PARTENER AUTORIZAT REHAU. Astfel, te vei bucura de un confort ridicat si de lumina naturala, atat de importante pentru sanatate, chiar si in zilele mai putin insorite ale anului.

Iti poti crea oaza de confort chiar de acasa, doar la un click distanta, pentru ca acum cei de la REHAU iti pun la dispozitie un configurator usor de utilizat pe www.fenstera.com unde poti gasi ajutorul cautat.

Articole similare

Solutii de incalzire pe timp de iarna

casamea.ro

Automatizările SMART home câștigă tot mai mult teren – iluminatul inteligent și securitatea locuinței, cele mai cerute

casamea.ro

Pentru un stil mediteranean alege acoperisul cu olane

Ion Diamandi

Lasă un comentariu