Amenajare living Practic

Trucuri pentru amenajarea unui living mic

Doar pentru că este mic, nu trebuie să renunțați la creativitate atunci când amenajați livingul. Dimpotrivă, acum este cel mai potrivit moment să o folosiți. Câteva trucuri și puțină imaginație vor transforma livingul într-un spațiu confortabil și primitor. Iată câteva idei!

Atunci când stabiliți paleta cromatică, optați pentru alb și cât mai multe culori deschise. Culorile puternice pot fi folosite în decor ca și accente.

Într-un living mic, soarele este cel mai bun prieten. Lăsați ferestrele neacoperite pe timpul zilei sau acoperiți-le cu perdele vaporoase. Evitați să obturați ferestrele cu piese de mobilier și alte obiecte care ar putea împiedica pătrunderea luminii în interior.

Oglinzile sunt o metodă foarte bună de a dubla vizual spațiul. Indiferent de stilul de amenajare adoptat, piesele de mobilier și decorațiunile din sticlă sunt ușor de integrat. De asemenea, dacă introduceți în decor și un dulap mai mare, alegeți un model cu uși din sticlă.

Atunci când amenajați livingul, uitați de mobilierul standard și optați pentru unul inteligent, adică piese care pot juca mai multe funcții sau care pot fi “mascate” în decor.

Aglomerația încarcă spațiul și creează disconfort. Prin urmare, gândiți-vă de două ori înainte de a utila livingul. Acest lucru este valabil pentru toate elementele de decor: mobilier, accesorii, decorațiuni etc. Vorba aceea: less is more.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Ce trebuie să știi când începi o afacere în construcții

Adina Meyers

GREIGE, pentru un somn de calitate!

Adina Meyers

Organizarea in bucatarie poate fi facuta foarte usor

Adina Meyers