Florile indulcesc orice camera si ii dau un aer pozitiv si visator. Totodata, florile pot fi detaliul surprinzator dintr-un spatiu modern, chiar industrial.

Primele optiuni pentru realizarea unor buchete feminine sunt combinatiile de flori de Lisianthus, bujori, trandafiri, dalii si lalele.


 

La fel cum trandafirii englezesti sunt asociati cu farmecul britanic, orhideele, crinii si florile de cires amintesc de misterul oriental. Adaugarea acestora din urma intr-un spatiu cu influente asiatice va accentua tema.

Insa nu doar alegerea florilor e importanta, ci si a vazelor. Un buchet va avea un aer modern sau antic in functie de vaza in care este asezat.

Reciclarea sticlelor si a borcanelor este buna nu doar pentru planeta, ci si pentru a face un statement floral. Acestea arata bine in spatiile moderne, industriale. Daca ceea ce iti doresti este un aer vintage, poti da sticlelor si borcanelor o noua identitate prin vopsire.

Suculentele miniaturale expuse in boluri de sticla vor aduce spatiului o calitate intelectuala.


 

Plantele decorative, fara flori, arata bine in interioarele minimaliste si in cele masculine.

 

Foto: Home Designing

 

 

Related posts

Tuia: află tot ceea ce trebuie să știi despre plantarea și îngrijirea acestei plante veșnic verzi

Bianca Ion

Amenajări grădini – Află cele 5 motive pentru care specialiștii recomandă piatra

Adina Meyers

5 lucrari de primavara care te vor ajuta sa ai o gradina infloritoare

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe