Toamna vine cu vesti minunate pentru iubitorii de trandafiri – Famous Roses iti decoreaza gradina cu stil!

Pentru ca se apropie cel mai potrivit sezon de plantare a trandafirilor, alege sa-ti decorezi gradina cu cele mai delicate flori din colectiile inmiresmate, disponibile doar in magazinul online Famous Roses!

Cu varietatea butasilor de trandafiri din cele mai alese soiuri, gradina ta se va transforma cu siguranta intr-un paradis al miresmelor de neegalat! Te-ai gandit vreodata ce au in comun Julio Iglesias, Monica Belluci, Leonardo Da Vinci si Edith Piaf? Pe www.famousroses.eu descoperi renumitii trandafiri frantuzesti, care le poarta numele si a caror frumusete este recunoscuta in intreaga lume.

Famous Roses iti ofera o gradina desprinsa din cartile de povești, avand experienta vasta in cresterea, recoltarea, depozitarea si livrarea butasilor de trandafiri. Mai mult, calitatea acestora se incadreaza in categoria A (cea mai buna calitate). Varietatea soiurilor de trandafiri, dintre care poti alege, iti personalizeaza gradina in functie de preferintele tale: de la trandafiri cataratori, ideali pentru a da culoare si un aspect romantic pergolelor si arcadelor din gradina, pana la trandafirii speciali pentru prepararea dulceturilor sau a siropului.

Daca esti iubitor de trandafiri, iti poti comanda acum cele mai spectaculoase soiuri de trandafiri de gradina, avand disponibile colectiile Poulsen, Meiland Richardier, Georges Delbard, dar si soiuri inmiresmate, care vor iti vor invalui gradina sau coltul de natura din casa intr-o atmosfera boema.

De asemenea, vei beneficia de indrumarea si sfaturile utile ale specialistilor Famous Roses pentru cumpararea, plantarea si intretinerea trandafirilor de gradina. Comenzile se pot face online, prin telefon sau email, iar serviciul de livrare este disponibil oriunde in Romania si Europa.

Afla mai multe detalii: http://www.famousroses.eu/

 

Related posts

Despre utilitatea plantelor intr-un apartament si alegerea lor

Adina Meyers

Cum poti hidroizola terasa sau acoperisul?

Adina Meyers

Cum pregatim gradina casei pentru anotimpul rece

Adina Meyers