LifeStyle

Cum puteti obtine ferestre mai mari, mai sigure, mai luminoase?

Ferestrele transpun in cadrul unei case nevoia de lumina, confort si siguranta si tocmai de accea, tehnologiile moderne cauta sa imbine armonios nevoile estetice si functionalitatea. Casa visurilor voastre prinde contur datorita avantajelor tehnologiei STV® (Safe Technology – Vitraj Static Uscat), prin intermediul carora puteti obtine rezultate spectaculoase. Astfel, tehnologia GEALAN-STV® va permite sa realizati elemente de fereastra mult mai mari decat pana acum, sporeste atat termoizolarea, cat si fonoizolarea si va ofera protectie anti-efractie crescuta.

GEALAN-STV® este un sistem revolutionar care permite lipirea geamului de cercevea, piesa centrala fiind o banda adeziva ultra-perfomanta, special conceputa pentru a fi aplicata pe ferestre in cadrul procesului de extrudare. Lipirea geamului de profilul de cercevea ofera intregului sistem rigiditate si o stabilitate mai mare. Aceasta tehnica inovatoare va ajuta sa obtineti casa pe care o doriti, prin imbinarea avantajelor de ordin tehnic cu cele estetice. Nu trebuie să vă faceți griji din pricina investitiilor suplimentare intrucat prelucrarea profilelor se face in mod obisnuit, cu adaptari minore ale tehnicii, acestea fiind livrate cu banda adeziva pre-aplicata.

Daca vorbim de beneficiile directe pe care GEALAN-STV® le are asupra casei voastre, principalul avantaj este acela ca ofera o statica mai buna, facand posibila realizarea unor ferestre de dimensiuni mult mai mari, de pana la 2,4 m. Astfel, cu suprafetele vitrate generoase puteti profita din plin de lumina naturala si de un plus de confort in casa voastra. De asemenea, va puteti bucura de avantajele vitrajului static uscat chiar si atunci cand optati pentru forme personalizate ale ferestrelor, acesta fiind folosit si la constructiile speciale, cum ar fi elementele rotunde.

Un alt avantaj al acestei tehnici remarcabile il reprezinta termoizolarea crescuta, determinata de renuntarea la rigidizarea cu otel in cazul elementelor de dimensiuni standard, valorile Uf fiind imbunatatite cu pana la 0,2 W/m2K. In plus, GEALAN-STV® va asigura protectie crescuta si siguranta de care aveti nevoie deoarece lipirea sticlei si a cercevelei imbunatateste rezistenta anti-efractie si face mai dificila indepartarea geamului. Chiar si dupa o utilizare indelungata, ferestrele cu tehnica STV® se inchid ca un seif, confortul utilizarii ramane sporit, iar costurile de intretinere se reduc substantial.

Ferestrele GEALAN-STV® indeplinesc cele mai exigente norme de calitate prin atingerea unor standarde excelente in ceea ce priveste proprietatile mecanice, etanseitatea si diferentele climatice, insa fara sa neglijeze design-ul. Asadar, casa voastra poate sa capete un farmec aparte prin ferestre mai mari, incaperi mai luminoase si confort sporit!

 

Related posts

Autobuzele supraetajate vor circula din nou în Constanța și Mamaia. Cât costă biletul și care e traseul

Adina Meyers

Spectacolele lunii aprilie la Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian”

Adina Meyers

Megasunet pentru petreceri acasa

Adina Meyers