Image default
LifeStyle

Expozitie grafica la Teatrul Masca

DanaARTGallery va invita la vernisajul expozitiei “MASTI”  a Andreei Vintila, care va avea loc miercuri, 17februarie 2010, ora 17:30 la Teatrul Masca, Bulevardul Uverturii 70-72 sector 6, Bucuresti.

Lucrarile cu tema: ”Masca africana” fac parte din tema de licenta a artistei, realizata din 12 lucrari in tehnica linogravurii, prezinta diferite masti africane –obiect, strict pentru a scoate in evidenta frumusetea si decorativismul lor definitoriu s-a revenit dupa imprimare asupra lucrarilor cu acuarele si s-au subliniat anumite portiuni folosind culori pamantii, specific mastilor africane, ornandu-le astfel..

Contrastele care se creeaza intre alb-negrul linogravurii si culoarea vie aplicata apoi in tenta plata, fac posibila captarea atentiei privitorului exact in locul delimitat de culoare.
Dinamica mastilor a pasionat-o dintotdeauna, gravurile avand si o forta interioara deosebita, un mesaj ascuns pe care spectatorul e liber sa il descopere.
Mastile continua si cu o serie de lucrari cu impact puternic, ne sunt prezentati oameni, a caror masca este data jos cu forta, sau din contra, oameni care se mascheaza chiar sub ochii nostri.
Veniti si convingeti-va singuri de aceste spuse!
Va asteptam!”

Articole similare

3 repere importante în procesul de selecție al inelului de logodnă

comunicat de presa

10.000 de euro – Marele premiu oferit de Ceresit a ajuns la Timisoara

comunicat de presa

Xella Ro lanseaza Multiestimatorul, un program pentru calcularea economiilor care se pot obtine prin termoizolarea cu placi minerale

comunicat de presa

Lasă un comentariu

4 × three =