Retailerul suedez a lansat noul catalog, care se află la cea de-a 70-a ediție. Catalogul IKEA 2021 a fost transformat într-un manual cu sugestii și recomandări potrivite pentru orice buget, cu idei practice și noi produse prezentate într-un format digital nou și îmbunătățit.

Catalogul IKEA 2021, manual digital

Lumea noastră s-a schimbat în lunile recente, iar experiențele digitale au devenit din ce în ce mai integrate în viața de zi cu zi. Pentru a se potrivi tuturor stilurilor de viață, dar și nevoilor din această eră tot mai digitală, Ikea a transformat catalogul într-un manual digital, fiind disponibil și accesibil oricui, oricând. De asemenea, este mai ușor de accesat și de depozitat, mai ales în spațiile mici.

Retailerul suedez anunță că anul acesta catalogul nu va fi distribuit în format fizic, iar această decizie reprezintă un pas important pentru obiectivul IKEA, acela de a avea un impact pozitiv în combaterea schimbărilor climatice până în 2030. Versiunea tipărită a catalogului IKEA 2021 va fi disponibilă gratuit, doar pentru ridicare, în magazinele IKEA, începând cu 1 septembrie.

Coperta ediției 2021 este dedicată somnului, iar catalogul se concentrează pe idei simple care să te ajute la îmbunătățirea vieții cotidiene de acasă. „Se pare că viața de acasă nu a fost niciodată atât de importantă ca acum, iar noi, am căutat să răspundem prin intermediul noului Catalog, un material în format modern, în care împărtășim cunoștințe și inspirație pentru mobilarea casei. Așa cum indică și coperta, tema gravitează în jurul somnului, iar noi înțelegem perfect că o singură soluție nu poate fi potrivită tuturor. Unii oameni preferă să doarmă în timpul zilei, alții se odihnesc mai bine pe canapea. Suntem diferiți, dar cu toții visăm la un somn tihnit. Vrem să oferim soluții pe care să și le poată permite toată lumea, soluții pe înțelesul tuturor, soluții în care oamenii să se regăsească,” a declarat Theodor Nica, Communication and Interior Design Manager.

Related posts

Noul Persil 360° Complete Clean, soluția completă pentru rezultate perfecte*

Adina Meyers

Casa inspirata din traditia elvetiana

Adina Meyers

3 solutii rapide de infrumusetare pentru proaspetele mamici

Adina Meyers