Image default
LifeStyle

Rowenta First Class – bilet la clasa intai pentru hainele tale, in vacanta

Ai costumele de baie, lotiunea cu protectie solara, hainele pregatite pentru fiecare zi, dar alegerea tinutelor pentru vacanta devine o adevarata provocare? Oare ce tinuta nu se sifoneaza in bagaj? Ca vacanta ta sa nu fie ”sifonată”, pe lista must-have pentru bagajul tau de calatorie, trebuie sa ai si fierul de calcat de voiaj Rowenta First Class.

Renunta la ideea ca trebuie sa te limitezi la haine care nu se calca sau se sifoneaza greu, pentru ca acum calcatul rufelor e mai simplu si mai rapid chiar si in concediu. Timpul in vacanta e dedicat relaxarii, de aceea Rowenta a concentrat beneficiile unui fier de calcat performant intr-o forma compacta, pe care sa o poti strecura usor in bagaj.

Rowenta First Class dispune de o talpa din inox, Microsteam 200 si jet de abur cu precizie care invinge orice cuta. Cine are nevoie de masa de calcat in concediu cand ai fierul de calcat de voiaj First Class, care, datorita functiei de abur vertical, poti calca chiar si atunci cand hainele sunt pe umeras? Se strecoara in bagajul tau fara sa ocupe mult spatiu, fiind usor de pliat, ca sa iti ramana mai mult loc pentru hainele tale preferate. Poti calatori in orice tara si sa te bazezi pe el, pentru ca poate functiona cu 120-240 V. Cu alte cuvinte, se ”imprieteneste” cu orice priza.

Bucura-te de vacanta ta si poarta orice tinuta, pentru ca, de acum, cu fierul de calcat de voiaj Rowenta First Class, cutele dispar in vaporii aburului.

Fierul de calcat de voiaj Rowenta First Class, solutia pentru vacante fara cute!

Articole similare

Intreprindere internationala de familie

comunicat de presa

HOROSCOP 5 decembrie. Taurii culeg roadele eforturilor depuse în carieră

casamea.ro

Reţetă de Crăciun: friptură de porc la cuptor

de la cititori

Lasă un comentariu