Inspirat de stilul de viata dinamic al tinerilor, ansamblul de mobilier se remarca mai intai prin caracterul multifunctional al corpurilor de mobilier, care asigura astfel mai mult spatiu de miscare beneficiarului camerei.

In acest sens, patul de o persoana, destul de ingust, este prevazut şi cu spatii de depozitare sub forma de sertare, iar comoda cu sertare si dulapioare laterale are în compozitie si cateva rafturi deschise pentru carti, in lipsa unei biblioteci. In plus, corpurile modulare, cu dimensiuni destul de reduse, pot fi oricand mutate pentru reconfigurarea camerei atunci cand copilul se plictiseste de acelasi decor.

Cromatica naturala are o componenta odihnitoare, iar accentul de verde asigura o pata de culoare. De asemenea, culorile compozitiei definesc o camera unisex, care poate fi adoptata atat de catre o fata, dar si de catre un baiat; totul tine de preferinte.

Related posts

De ce să cumperi, de unde şi cât costă un purificator SHARP Plasmacluster

Adina Meyers

Gestionati inteligent spatiile mici

Adina Meyers

Cum sa alegeti biroul potrivit pentru camera copilului

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe