LifeStyle

Etapa Royal Horse Show Jumping 19-22 iulie 2012, impreuna cu The Horse Connection, iti arata tehnici certificate Healing Touch for Animals

Imagineaza-ti ca tu sau echipa ta sunteti in mijlocul arenei, unde se afla un cal curios asteptand sa il conduci. Fara coarda, sa, bici si chiar fara sa atingi calul, il poti face sa mearga la pas sau chiar la galop. Pare magie? Este si nu este. Pentru cal, nu este magie. Pentru noi, este, pentru ca un cal este imaginea in oglinda a comportamentului nostru si ne spune ce multi dintre noi am vrea sa auzim de la noi insine. Este magie pentru ca intram in lumea total diferita a cailor. Si putem invata multe din raspunsurile lor.

Dupa 7 ani de invatare continua si cu o experienta cu mai mult de 250 de manageri si echipe din diferite companii din Europa, introducem un nou concept, unic in Romania. Combinand  puterea cailor cu afacerea si problemele personale, acest workshop este memorabil. Sau, cum multi dintre participantii nostri au spus in evaluarile lor: «Sunt momente in viata de care ne aducem aminte pentru tot restul vietii. Acesta este unul dintre aceste momente. Multumim!»

Si copiii pot invata multe de la cai. Acestia sunt invitati sa afle lucruri inedite despre maiestuosul animal. Le vom arata ca, daca sunt ei insisi (se poarta natural, se comporta firesc), caii vor prinde incredere si vor putea sa lucreze cu ei. Le vom arata cat de important este limbajul corpului pentru cai si cum sa vada ce ii place si ce nu ii place unui cal. Le vom arata si cum se comporta un cal cand ii place copilul. Si copiii carora le este frica de acest animal sunt invitati cu placere. Helga va seta primii pasi cu ei pentru a-i ajuta sa-si depaseasca frica de cai.

Demonstratiile vor fi diferite si vor cuprinde: conducerea unui cal, copiii si caii, masaj pentru cai si Healing Touch for Animals.

Despre Helga Meurs, trainer la The Horse Connection

Helga Meurs, lucreaza in Olanda si Romania, este instructor certificat Centered Riding© si terapeut certificat Healing Touch for Animals©.

Inca din tinerete, Helga a lucrat cu caii. Avand contact zilnic, si-a dezvoltat un punct de vedere al ei despre relatia dintre animale si oameni. Dupa o cariera intr-o scoala speciala de educatie din Olanda, unde a predat, a inceput sa lucreze cu caii la nivel profesional. A urmat multe cursuri si traininguri devenind terapeut certificat Healing for Animals© si instructor certificat Centered Riding©. Acum ajuta atat oamenii, prin intermediul cailor dificil de manevrat, cat si caii cu probleme fizice sau emotionale cum ar fi frica. Cu caii, mai lucreaza impreuna cu copii cu dizabilitati psihologice, pentru ca ei sa isi castige din nou increderea in sine si sa se descurce in societate. Impreuna cu The Horse Connection, ofera coaching si training managerilor si liderilor de companii.

Despre Royal Horse Show Jumping 19-22 iulie 2012

Royal Horse Show Jumping, etapa nationala de sarituri peste obstacole, pe criterii de varsta, a cailor de 4, 5, 6 si 7 ani, asteapta participarea a peste 30 de cluburi sportive ce insumeaza peste 120 de cai. Sportivii se vor intrece in peste 15 probe desfasurate pe parcursul celor 4 zile de concurs, de joi pana duminica. Valoarea totala a premiilor este de peste 22.000 de lei.

Evenimentul ecvestru ofera spectatorilor o experienta unica plina de magia unui sport regal, picurat cu adrenalina unui concurs hipic cat si momente atent selectionate cu dresaj de cai si demonstratii ecvestre. In plus, toti vizitatorii au sansa de a participa la „Premiul vizitatorului” ce are ca premii vouchere la restaurant si sedinte de calarie.

Printre cluburile invitate sa participe in concurs se numara: Arkadia Bucuresti, Clubul de Echitatie Bucuresti, Clubul de Echitatie AgroInternational,  Equestria Bucuresti, Hipocan Corbeanca, CS Top Horse, CS Decebal CS Tracus Transilvania, Magna Equitim Craiova, Felix Topescu Bucuresti,  Incitato Cluj,  Napoca Sport Horse  Cluj, CS Almira Cluj, Piccadilly Bucuresti, Regatul cailor Bucuresti, Romsilva, Steaua Bucuresti, Top Class Bucuresti, Transilvania Sport Horse Cluj.

Etapa Royal Horse Show Jumping 19-22 iulie 2012 este un eveniment organizat de Clubul Sportiv Piccadilly impreuna cu Royal Horse, cu sprijinul FER (Federatia Ecvestra Romana),  ANST (Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret), recomandat de cotidianul Romania libera si „pus in sa” de Radio ZU.

Clubul Piccadilly Horses, gazda evenimentului Royal Horse Show Jumping, este situat in imediata apropiere a Bucurestiului, pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, intre localitatile Saftica si Tancabesti. Gandit ca un centru full service, clubul ofera oportunitati de agrement precum centru de evenimente, piscina, cazare, club de echitatie, teren de concurs si teren de antrenament, manej acoperit pentru antrenamente si cursuri de echitatie.

Programul detaliat al concursului precum si informatii suplimentare sunt disponibile pe website-ul evenimentului www.piccadillyhorses.ro.

Related posts

Baza hipica Equestria aniverseaza 5 ani printr-un calendar competitional incarcat

Adina Meyers

Mario Vargas Llosa. Posibila ilustratie de carte

Adina Meyers

OSMYUM – un nou spatiu pentru iubitorii de design si arhitectura

Adina Meyers